George Burcea a spus multe despre Andreea Bălan. Abia acum s-a aflat de ce nu a reacționat cântăreața

 Lupescu Anca
.

George Burcea a profitat de ocazia faptului că participă la show-ul Ferma pentru a vorbit despre divorțul de Andreea Bălan. Actorul a ținut să se apere și să povestească lucruri care au pus-o într-o lumină proastă pe fosta lui soție, care acum are un nou iubit. Cântăreața nu a făcut niciun comentariu cu privire la declarațiile fostului său partener.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura', a dezvăluit George Burcea, la Ferma, povestind episodul în care, de altfel, a fost prins, la volan, iar la testul de droguri a ieșit pozitiv cu privire la consumul de stupefiante.

Citește și: Brigitte Pastramă, probleme în căsnicie. A fost amenințată:„Te blestem, că asta meriți

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-september-2020-small-170-763x1024.jpg

Anna Lesko și Viviana Sposub i-au luat apărarea lui George Burcea

images-1-1images-1-1

Mai mult, el s-a aliat cu Anna Lesko, cea care i-a luat rapid apărarea.

Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!', a declarat Anna Lesko, iar în discuția cu Viviana Sposub, cele două au ajuns la concluzia că Burcea ar fi o victimă: 'Muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție'.

Citește și: Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară!Primele imagini cu burtica de gravidă

Iar dacă până acum, Andreea Bălan îi dădea replici, publice, lui George Burcea după ce acesta o ataca, de această dată artista a decis să nu mai bage în seamă nicio declarație de-a acestuia. 

'Andreea Bălan s-a sfătuit cu apropiații ei și nu mai vrea să vorbească deloc despre George Burcea. Este dezamăgită de comportamentul lui, dar preferă să discute despre ce a făcut și face el în fața judecătorilor, la înfățișările pentru divorț pe care le va avea lunile viitoare, până la pronunțarea sentinței. Știe că dacă îl bagă în seamă el va încerca și mai mult să îi terfelească imaginea cu jumătăți de adevăruri și cu victimizarea pe care o cface acum la televizor. Așa că, Andreea a decis să își vadă de viața ei, să se ocupe de fetițșele pe care le are și să încerce să își trăiască, în liniște, povestea de dragoste cu Tiberiu Argint', a spus o sursă pentru WOWbiz.ro.

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan a reușit să treacă peste dezamăgirea avută, iar acum trăiește o poveste de dragoste cât se poate de frumoasă cu Tiberiu Argint.

De altfel, discreți din cale afară, cei doi au plecat, de curând, într-o mică vacanță, în Bulgaria, loc în care s-au bucurat de intimitatea de care aveau nevoie și s-au cunoscut mai bine, Andreea Bălan și Tiberiu Argint fiind, acum, extrem de fericiți împreună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton