Andreea Bănică nu-și mai lasă fata la școală. Cântăreața a dezvăluit fanilor motivul: "Nu-mi imaginam vreodată..."

 Dumba Gabriela
.

Andreea Bănică a anunțat pe rețelele de socializare că nu-și lasă fata să meargă la școală și preferă ca Sofia să învețe de acasă, din cauza situației fără precedent pe care o traversăm. Pandemia COVID-19 și tot ceea ce a adus ea la pachet o sperie pe cântăreață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Într-un mesaj postat pe contul de Instagram, blondina le-a spus fanilor că se confruntă cu un sentiment ciudat din cauza acestei situații și că preferă ca fiica ei să-și desfășoare cursurile de acasă, online, mai ales că este permis acest lucru.

Am decis sa nu imi trimit printesa la scoala in sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… traim vremuri pe care nu imi imaginam vreodata ca le vom trai. Prefer sa faca scoala de acasa, online pentru ca i se permite acest lucru.', a scris Andreea.

Cântăreața consideră că optând pentru școala online a Sofiei își protejează mai bine familia, mai ales pe bunicii care nu stau foarte bine cu sănătatea.

'Imi doresc sa scapam mai repede de acest virus covid 19 care ne pandeste pe toti, care se raspandeste atat de repede, si care pentru unii dintre noi este letal. Vreau sa am grija de familia mea, de bunicii in varsta (bolnavi), de noi care ne ingrijim copiii. Ei au nevoie de noi sanatosi si in putere!', a mai zis artista pe Instagram.

77347996_10157190483479753_7079169907077677056_o77347996_10157190483479753_7079169907077677056_o

Planuri post pandemie

În primăvară, după o perioadă lungă de izolare, Andreea Bănică dezvăluia o parte dintre planurile pe care le are pentru sfârșitul pandemiei.

„Dacă după pandemia asta ieșim sănătoși, îmi doresc primul lucru să ajung la forma inițială și să zburd liberă pe o plajă pustie, acolo unde eram cu 2 luni în urmă!', a adăugat ea. La începutul acestui an, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au avut parte de o vacanță de vis în Maldive.

Citește și:

Scrisoarea impresionantă a unei fetițe dintr-un centru de plasament: „Dragă COVID-19, mie îmi place să merg la şcoală… Te rog, pleacă!”

Nici Andreea Mantea nu-și lasă băiatul la școală

Andreea Mantea se teme pentru siguranța fiului ei, David și a decis să nu-l lase, deocamdată la școală, până nu este convinsă că băiețelul este în afara oricăui pericol. Bruneta și-a luat toate măsurile de protecție când a izbucnit pandemia COVID-19 și l-a retras pe David și de la grădinița din Istanbul, unde era în primăvară, atunci când cei doi locuiau încă în Turcia.

Pe cât de tare mi-am dorit să meargă la școală, pe atât de tare mă îngrijorează situația actuală. Voi aștepta o perioadă, să văd evoluția cazurilor din România, apoi voi lua o decizie.’, a spus Andreea Mantea.

Mirela Vaida nu-și duce copiii la grădiniță

Mirela Vaida a decis, împreună cu soțul său, să-i țină acasă pe cei doi copii de grădiniță, Carla și Vladimir, pentru că autoritățile care au gestionat pandemia nu i-au convinsă că cei mici vor fi în siguranță.

„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță’, a afirmat Mirela Vaida.

Citește și:

Cazurile de COVID-19 la tineri, creștere îngrijorătoare! Ce trebuie să facă elevii când începe școala

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton