Dragoș Docan de la Krypton, intubat la Terapie Intensivă din cauza COVID-19. Cum se simte acum celebrul rocker

 Dumba Gabriela
.

Dragoș Docan, membru fondator al trupei Krypton, a trecut prin hopul vieții sale. La 58 de ani, celebrul rocker și-a văzut moartea cu ochii, în urma infectării cu noul coronavirus. A ajuns să fie intubat la terapie intensivă și ventilat mecanic, însă a reușit să supraviețuiască bolii și acum este unul dintre cei care au învins COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dragoș Docan, membru fondator al trupei Krypton, a fost scos de la terapie Intensivă după zile de calvar în lupta cu noul coronavirus. Din fericire, starea sa s-a îmbunătățit, compozitorul și chitaristul fiind încă internat, ținut sub strictă observație medicală, anunță Money.ro.

Eugen Mihăescu, liderul trupei Krypton, a anunțat sâmbătă că Dragoș a depășit perioada critică și se simte mai bine.

„Mentalitatea de învingător l-a făcut pe basistul nostru, Dragoș Docan, să câștige acest război cu virusul morții (n-am să mai spun – virusul vieții), el aflându-se acum într-o perioadă de refacere! Anunțăm pe această cale, legat de concertele contractate, că participarea noastră sub titulatura KRYPTON – acustic va fi în varianta: Eugen Mihăescu & Aurel Dincă – KRYPTON – unplugged.

Însănătoșire grabnică îi dorim și noi, membrii trupei, Eugen, Aurel Dincă, Claudiu Macarie, și un gând bun care cu siguranță va veni și de la voi, cei care ați fost și ați rămas lângă noi și muzică noastră, în toți acești ani! MULȚUMIM!’ Mergem înainte”, a scris pe Facebook Eugen Mihăescu.

119925743-3591135684238467-5806106886320818381-o119925743-3591135684238467-5806106886320818381-o

Dragoș Docan a compus împreună cu Eugen Mihăescu prima operă rock românească

Compozitor al multor soliști de muzică ușoară, etno, dar și rock, Dragoș Docan este unul din oamenii care a schimbat fața rockului românesc și are în spate o carieră muzicală impresionantă.

Citește și:

Explicația medicului Virgil Musta pentru explozia de infectări COVID-19 în România

Chitaristul bass a rămas în in storia muzicii moderne fiind coautor, alături de  colegul său din Krypton, Eugen Mihăescu, la prima operă rock românească ('Lanțurile', dublu album lansat în 1992).

Potrivit presei de specialitate, de mai bine de patru decenii, Dragoș Docan desfășoară o intensă activitate artistică, cu multe premii luate la festivaluri concurs și manifestări în calitate de instrumentist și solist. După 1980 își ia atestatul de  'șef de orchestră' și inginer de sunet, punându-și amprenta asupra muzicii multor trupe precum: Hey, Onox, Grafitti, Blitz (unde a venit în locul lui Adrian Daminescu), apoi Krypton din 1985.

Citește și:

Cum se simte Adelina Pestrițu după ce s-a vindecat de coronavirus: „A fost un eveniment care m-a trecut prin toate stările. M-a zdruncinat bine”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton