Tony Garnett, britanicul care și-a abandonat familia pentru refugiata din Ucraina, a părăsit-o și pe ea: "Nu am avut de ales decât să sun la Poliție"

 Oana Pantazi
.

Povestea lui Tony Garnett, un tânăr în vârstă de 30 de ani din Marea Britanie, a devenit cunoscută în întreaga lume, când a decis să-și lase partenera de viață după ce s-a îndrăgostit nebunește de o refugiată din Ucraina. Iată că după 4 luni povestea lor de dragoste a ajuns la final. Britanicul a mărturisit că Sofiia ar avea probleme cu alcoolul, accese de furie necontrolată și, mai mult, nu se înțelegea deloc cu fiicele sale, în vârstă de trei și șase ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tony Garnett și Sofiia Karkadim (22), o refugiată din Ucraina pentru care tânărul britanic și-a părăsit familia, în urmă cu 4 luni, nu mai formează un cuplu, iar relația lor s-a încheiat destul de abrupt. În urma unui episod violent al tinerei, britanicul a sunat la poliție, iar ulterior a dezvăluit că s-a temut pentru viața lui. Acesta a dezvăluit că iubita lui ar avea probleme cu alcoolul, dar și ieșiri nestăpânite.

barbat-refugiata-ucraina-2barbat-refugiata-ucraina-2

Britanicul care și-a abandonat familia pentru refugiata din Ucraina și-a părăsit iubita

Povestea lor de dragoste și mai ales decizia britanicului de a-și părăsi familia din cauza ei a șocat o lume întreagă. Ulterior, Tony Garnet s-a confruntat cu un val de critici considerabil, mulți judecându-l aspru pentru relația cu refugiata ucrineană. Atunci, britanicul a renunțat nu doar la familie, ci și la job, acesta dându-și demisia, după ce femeia a orbit parțial, pentru a o putea îngriji.

Câteva luni mai târziu, relația dintre ei a luat însă sfârșit, după ce, chiar de ziua lui de naștere, când împlinea 30 de ani, britanicul a fost nevoit să sune la poliție, notează Daily Mail.

Citește și: Vlăduța Lupău, imagini de la botezul fiului ei, Iair. A schimbat trei rochii, iar Andra a cântat

Citește și: Au apărut noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.Șoferul impresarei rupe tăcerea, după ce ar fi fost și el agresat de antrenor: „Am fost lovit cu bestialitate'

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare după ce Bebeto, fiul ei și al lui Reghe, a fost martor la bătaia lor:'Este disperat. Plânge încontinuu'

Citește și: Cum a ajuns Vasile Pavel, alias Digudai, pe covorul roșu, la San Sebastian. Cu 15 ani în urmă, a fost arestat acolo: „Mă gândeam eu să ajung aici, să-mi ceară mie autografe?” / EXCLUSIV

„Sâmbătă seara, a luat un cuțit și a lovit peretele de mai multe ori. M-a speriat și nu am avut de ales decât să sun la poliție. Eram îngrijorat de siguranța mea', a dezvăluit Tony Garnet, conform sursei citate.

„100% am încheiat cu ea. Nu mai formăm un cuplu”, a încheiat el.

Pe de altă parte, potrivit The Sun, Lorna Garnett, soția britanicului, a spus că nu-și va primi soțul înapoi.

„Știam că se va termina cu un dezastru pentru ei, dar pur și simplu nu credeam că va veni după doar patru luni. A renunțat la atât de multe. Este greu să simt simpatie. Nu l-aș lua înapoi într-un milion de ani.'

Tony Garnett: „Am făcut o greșeală intrând într-o relație cu Sofia”

Tony Garnett a decis să-și părăsească soția, acum câteva luni, după ce s-a îndrăgostit iremediabil de o refugiată din Ucraina, pe care o primise în gazdă. În scurt timp, cei doi își făcuseră chiar și planuri de căsătorie, iar Sofiia spera că Tony își va putea inversa vasectomia, fiindcă dorea să-i dăruiască un copil. Cu toate că a renunțat la tot pentru Sofia, relația dintre ei nu a funcționat.

„Am părăsit-o pe Lorna și pe cei doi copii ai mei pentru Sofiia și am făcut toate eforturile pentru a rămâne împreună. Am luptat atât de mult pentru ca această relație să funcționeze. Dar acum s-a terminat. Sută la sută! Am făcut o greșeală intrând într-o relație cu Sofia', a dezvăluit britanicul.

Tonu Garnett a fost impresionat de povestea tinerei refugiate și, convins că era îndrăgostit la ea, a renunțat fără să ezite la viața lui de pân atunci.

„Și-a părăsit casa și țara care era în război și nu cunoștea pe nimeni aici. Da, am simțit și am crezut că sunt îndrăgostit de ea. Dar există o latură a ei pe care pur și simplu nu o mai pot suporta. Devine furioasă și agresivă”, a mai spus el.

Pe de altă parte, britanicul a mărturisit că este în continuare preocupat de soarta Sofiiei, deși s-a despărțit de ea.

Nu am abandonat-o și chiar i-am trimis mesaje mamei sale. Sofia poate suferi de stres posttraumatic. Sper că va găsi un loc sigur în care să trăiască și să fie mai fericită. Dar alături de mine nu se poate', a conchis Tony Garnett.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton