Vica Blochina, un nou iubit la 47 de ani? Elena Băsescu a dat-o de gol: "Dragostea plutește în aer"

 Dumba Gabriela
.

Zilele trecute, Vica Blochina a fost câteva zile la mare, pe litoralul românesc, iar într-una dintre pozele postate pe Instagram apare alături de un bărbat fotografiat cu spatele. Deși Vica nu a spus cine este respectivul, Elena Băsescu a dat-o de gol printr-un comentariu lăsat la poza aceea și a pus că „dragostea plutește în aer”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vica Blochina are 47 de ani și cel mai cunoscut iubit al său rămâne Victor Pițurcă. Blonda nu și-a mai expus viața sentimentală în ultima perioadă, însă recent a postat o fotografie cu un tânăr, care apare alături de ea la malul mării. Acesta se pare că ar fi iubitul ei, dacă ar fi să o credem pe Elena Băsescu.

cu-ce-barbat-celebru-din-romania-ar-avea-vica-blochina-relatie-9-1cu-ce-barbat-celebru-din-romania-ar-avea-vica-blochina-relatie-9-1

Vica Blochina are un nou iubit la 47 de ani

Vica Blochina a postat câteva imagini pe Instagram în care apare alături de un bărbat fotografiat cu spatele, cu o identitate misterioasă.

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă s-a afișat pe o plajă din România împreună cu acesta și dacă ar fi să o credem pe cuvânt pe Elena Băsescu, tânărul respectiv ar fi noul iubit al Vicăi.

Elena Băsescu, bună prietenă de-a fostei balerine, pare să o fi dat de gol pe vedeta de la Antena 1. Mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, a reacționat la fotografia în care Vica Blochina a fost surprinsă lângă un bărbat înalt și brunet.

„Love is in the air (n.r. – dragostea plutește în aer)', i-a scris Elena Băsescu Vicăi Blochina pe Instagram, în dreptul fotografiei respective și a folosit un emoticon cu inimioare.

Concurenta de la „Splash! Vedete la apă' i-a răspuns prietenei sale, printr-o glumă, fără să nege ipoteza insinuată de EBA:

„Elena Băsescu, in the water (n.r. – plutește în apă)', a replicat diva și a folosit și ea o inimioară.

Citește și: Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair: „Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult'

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț: „Dacă ai o bilă neagră la mine…'

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare după ce Bebeto, fiul ei și al lui Reghe, a fost martor la bătaia lor: „Este disperat. Plânge încontinuu'

S-a speculat că Vica Blochina ar fi într-o relație cu Bănel Nicoliță

În ultima perioadă au apărut zvonuri legate de o relație amoroasă dintre Vica Blochina și Bănel Nicoliță. Cei doi se știau de mulți ani, dar s-au cunoscut mai bine la Splash, vedete la apă! și se pare că prietenia lor a ajuns la alt nivel.

„Ne știam mai de mult, dar ne-am împrietenit așa foarte mult la(…), ne-am împrietenit cu toată gașca, nu numai cu el, știi. Și cu Maria Constantin, cumva toată ediția asta a noastră, toți care am sărit atunci, am rămas prieteni foarte buni, într-un vibe foarte mișto.

Ne vedem tot timpul, avem grup pe WhatsApp și ne scriem tot felul de chestii, unde ieșim, ce facem, deci ne vedem cam tot timpul. 

Cine nu-l știe pe Bănel Nicoliță, legenda României?! Este un băiat foarte mișto, e un om foarte bun. Știi care e faza?

Eu am rămas șocată, de fapt îți dai seama că nu aveam ocazia să ieșim prin oraș cu Bănel înainte să plecăm la Splash, dacă ne vedeam așa „Bună – Bună', dar la Splash, vedete la apă!, dacă tot am petrecut o săptămână împreună, am ieșit în oraș și am văzut cât de tare este iubit omul de lume. 

Incredibil. Îl oprește lumea pe stradă, trage de el, face poze, este extrem de iubit și extrem de apreciat’, a spus Vica pentru Cancan.ro.

Vica spune că relația de prietenie dintre ea și Bănel Nicoliță s-a legat rapid, asta pentru că s-au înțeles încă de la început.

„E un suflet foarte bun Bănel, un om foarte bun. E înnebunit după copii, are și școala aia de copii și se vede că e un suflet bun. Pur și simplu ne-am împrietenit. 

Pur și simplu eram pe același vibe. Eram pe aceeași caterincă, pe același glume. (…)  Și cumva, noi am stat o săptămână împreună cu toții, ne-a unit chestia asta.

Am avut emoții fiecare în parte pentru fiecare și cumva ne-a adunat Dumnezeu să fim pe același vibe cu toții.  Oricum, el fiind fotbalist s-a cățărat la zece metri, nu știu cum a reușit să facă treaba asta. Și avea și copiii în sală.

Copiii lui au fost prezenți, a sărit și cu copiii… De asta a și câștigat, normal, că a fost foarte bun.’, a mai spus Vica Blochina, pentru aceeași sursă.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton