Oana Roman își vinde vila din Tunari cu aproape jumătate de milion de euro. Cum arată locuința: "Ne-a rămas mare"

 Raiciu Adriana
.

Oana Roman își vinde casa, cu o sumă exorbitantă. Oana Roman a luat o decizie radicală. Iubita lui Marius Elisei a hotărât să-și pună la vânzare locuința din Tunari, iar suma pe care o cere nu este deloc mică. Cum arată casa cu patru camere, două bai și trei garaje!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate vedeta din țara noastră. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Elisei, cu care are o fetiță împreună, pe Isa. Cei trei locuiesc într-o vilă de lux, în Tunari, la 200 de metri de ieșirea spre centură sau Pipera. Casa are patru camere, două sufragerii, dressing, două băi și trei garaje. Totuși, deși pentru anumite persoane ar reprezenta un loc perfect de a sta până la adânci bătrâneți, Oana Roman a decis să pună la vânzare locuința.

casaa-oana-romancasaa-oana-roman

Recent, aceasta a pus un anunț de vânzare, în care oferă toate detaliile despre locuință, dar precizează și faptul că poate fi închiriată pentru suma de 2.500 de euro pe lună.

Citește și: De ce boală suferă Mioara Roman, de fapt:'A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea…'

Citește și: Cu ce sechele a rămas Mioara Roman după COVID:'Are niște fixații foarte ciudate…'

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf:„A mai venit de trei ori. S-a mai întâmplat’

Citește și: Simona Halep împlinește astăzi 31 de ani!Cum arată după operația la nas

Oana Roman își vinde vila din Tunari cu aproape jumătate de milion de euro

După ce a realizat că vila din Tunari este mult prea mare și greu de întreținut, Oana Roman a decis să pună un anunț de vânzare cu aceasta. Prețul pentru care este pregătită să renunțe la căminul ei este de 450.000 de euro. Totuși, dacă nu reușește să găsească un cumpărător, este dispusă să o închirieze pentru suma de 2.500 de euro pe lună.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 metri pătrați teren, 340 metri pătrați desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună', este anunțul prin care Oana anunță că dorește să-și vândă sau închirieze locuința. 

Oana Roman, după ce mama sa a fost operată

De curând, Mioara Roman a ajuns pe masa de operație. Mama Oanei Roman a trecut printr-o intervenție complicată, care, din fericire, a fost un succes.

„Azi am fost la mama. Aș da multe ca să o văd iar pe picioare și mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima! Astfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat’, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Totodată, imediat cum mama ei a ieșit din operație, Oana a transmis un mesaj pe rețelele sociale, în care le-a mulțumit oamenilor pentru zecile de mesaje.

„Mama a ieșit cu bine din operație. Urmează perioada post operatorie. Sperăm să nu apară complicații și să fie totul bine. Mulțumesc din suflet echipei de doctori de la spitalul Elias, anestezistului și domnului chirurg. Și vouă tuturor care v-ați rugat colectiv pentru ea. Este înălțător să știi că mii de oameni se roagă în același timp pentru mama. Sunt profund recunoscătoare tuturor., a scris Oana Roman pe InstaStory.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton