Ce trucuri de frumusețe are Mioara Velicu, la 78 de ani. Cum își face singură măștile naturiste: „Pentru ce-mi trebuie operații estetice?” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce trucuri de frumusețe are Mioara Velicu, la 78 de ani. Mioara Velicu că nu dă bani mulți pe creme sau pe cosmetice. Despre trucurile de înfrumusețare, interpreta de muzică populară susține că își pune pe față doar fructe proaspete. În special, când merge la țară, adoră să se răsfețe și își pune pe față o pară zdrobită în prealabil sau alte fructe, precum piersicile sau căpșunile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce trucuri de frumusețe are Mioara Velicu, la 78 de ani. Mioara Velicu folosește măști de față naturiste, pe bază de fructe proaspete. Cel mai mult se bucură atunci când își pune pe față la țară o pară, piersică sau chiar căpșune. În rest, celebra cântăreață de muzică populară spune că nu face nimic special, ci doar se dă pe față cu o cremă obișnuită.

79514824_3004822499604200_7795229719409983488_n79514824_3004822499604200_7795229719409983488_n

Citește și: Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, după moartea soțului ei. De ce îi e teamă artistei: 'Să mă ducă pe ultimul drum…'

Citește și: Mioara Velicu nu e de acord cu intervențiile estetice, la cei 77 de ani: „Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu'

Citește și: Nico are numai cuvinte de laudă la adresa viitorului ginere: 'Este un bărbat de nota 10. O iubește foarte mult și…' Cum își alintă artista nepoțelul / EXCLUSIV

Citește și: Jorge, la 11 ani de la divorțul de Alina Laufer, mama fiicei lui: „A fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea. Am făcut-o pentru mine și Karina' / EXCLUSIV

Ce trucuri de frumusețe are Mioara Velicu, la 78 de ani

Mioara Velicu este o femeie cochetă, care se aranjează și când iese pe stradă, dar mai ales atunci când apare în fața publicului. Celebra cântăreață de muzică populară este adepta naturaleții și spune că singurul lucru pe care îl face constant pentru tenul ei, în afară de o cremă normală, este să își pună fructe pe față. Acestea sunt folosite pe post de măști, mai ales când merge la țară. Aceste măști de fructe proaspete sunt pentru interpreta de muzică populară un adevărat răsfăț.

'Mă dau cu o cremă, dar nu cu ceva în mod special. Folosesc o cremă de față obișnuită, nu fac nimic deosebit. Am ce folosește fiecare, nu am o rețetă anume de înfrumusețare. Eu nu mă dau pe față nici cu ulei de măsline, nici cu mălai, ca alte persoane, ci la mine totul e natural. Până când vrea Domnul. Mai mult când sunt la țară, mai mă dau cu o pară pe față sau cu piersică. Chiar și cu căpșuni. Le zdrobesc și îmi fac un fel de mască. Nu prea des, ci când îmi aduc aminte, recunosc. Măștile cu fructe știu că ne ajută tenul. Dar acestea sunt trucurile mele de înfrumusețare, dacă vreți să le numiți așa. Altele nu am.

Atât eu, cât și mama și sora mea, nu ne-am numărat printre femeile care ne 'cosmeticim'. Totuși, pentru că eu pe scenă mai folosesc farduri, pun accent pe decmachiere. Și știu că decmachierea este foarte importantă. Mai ales dacă de machiezi mai des', a declarat pentru viva.ro, Mioara Velicu.

Mioara Velicu nu vrea să audă de intervențiile estetice

Mioara Velicu nu vrea să audă de intervenții estetice, chiar dacă are o vârstă venerabilă. Nu are nicio operație estetică și nici nu are de gând să își facă vreuna. Vedeta crede cu tărie că este iubită de public atât pentru talentul ei, cât mai ales pentru felul ei natural de a fi. Poate și de aceea, la fiecare spectacol pe care îl susține, interpreta de muzică populară primește ropote de aplauze și este tare mândră de succesul ei, clădit prin ani de muncă și pasiune.

'Operații estetice? Doamne Ferește! Nu vezi câte riduri am! Nu pot, pentru că nu mai am vârsta. Lumea mă știe așa și chiar dacă uneori televizorul scoate în evidență foarte multe, chiar dacă nu sunt la fel, adică chiar dacă nu sunt așa adânci ridurile… În momentul în care ies pe scenă și mă văd cu publicul și-mi spun oamenii că arăt bine, mă încurajează. Pentru ce-mi trebuie operații estetice? Dar nici nu mai pot de acum. Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu’, a declarat Mioara Velicu pentru Fanatik.

Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci

Speriată că viața se poate termina oricând, Mioara Velicu a decis să aibă toate lucrurile pregătite în urma sa și pentru lumea de dincolo. Cu alte cuvinte, îndrăgita cântăreață de muzică populară a ajuns să își cumpere un loc de veci.

Dar acest lucru nu s-a întâmplat după moartea soțului ei, în aprilie 2013, ci abia când a venit pandemia de Covid-19. Artista și-a pregătit locul de veci, iar acest lucru i s-a părut ceva firesc.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton