Ce a făcut Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Cătălin Botezatu: "El pe mine m-a făcut, a contribuit la evoluția mea, la numele meu"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a reușit Bianca Drăgușanu în showbiz, după despărțirea de Cătălin Botezau. Bianca Drăgușanu a avut o relație foarte mediatizată cu designerul Cătălin Botezatu, în urmă cu mai mulți ani. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas buni prieteni și își manifestă aprecierea unui față de celălalt cu fiecare ocazie. Bianca a povestit recent motivul pentru care Bote nu a reușit să transforme în vedete și alte femei din viața sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Cătălin Botezatu. Bianca Drăgușanu a devenit, de-a lungul timpului, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton. Ea a trecut printr-o serie de transformări la nivel fizic, fapt care a transformat-o într-o prezență controversată. Bianca a ajuns celebră, după relația cu designerul Cătălin Botezatu, cei doi păstrându-și o admirație reciprocă până în ziua de azi. Invitată la podcastul „Fiță cu Adiță”, Bianca Drăgușanu a spus cum Botezatu a încercat să transforme în vedete și alte femei, însă nu a reușit.

bianca-dragusanu-se-marita-pentru-a-treia-oara-6-1bianca-dragusanu-se-marita-pentru-a-treia-oara-6-1

Cum a reușit Bianca Drăgușanu în showbiz, după despărțirea de Botezatu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate personaje din showbiz. Cu toate acestea, este o femeie asumată, astfel că la podcastul Fiță cu Adiță, ea a vorbit despre influența pe care a avut-o fostul iubit, Cătălin Botezatu asupra vieții sale. Bianca a mărturisit că Bote și-a dorit să facă vedete și din alte femei ce roiau în jurul lui.

Citește și: Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu Bianca Drăgușanu:„E creația mea și ea știe asta’

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut două intervenții estetice: „Sunt un STAR’

Citește și: Gina Pistol se retrage din televiziune: „Acești ani au fost foarte complicați” / De ce a luat această decizie

Citește și: Irina Nicolae dezvăluie de ce a părăsit trupa A.S.I.A, după scandalul cu fostele ei colege: „Întotdeauna voi fi parte din grupul ăsta. Am fost dezamăgită…'

„Ca produs mediatic am apărut în presă prima oară datorită asocierii mele cu Cătălin Botezatu. Eu îmi asum asta chiar și după 16, 17 ani. Eu o să-i mulțumesc mereu și o să îl apreciez mereu. Eu niciodată nu am întors puterea mea asupra lui, pentru că el pe mine m-a făcut, a contribuit la evoluția mea, la numele meu, deși el a încercat să scoată multe vedete pe bandă rulantă, erau o grămadă, n-a reușit niciuna. Degeaba Dumnezeu îți dă, că nu îți bagă și în traistă. Voi recunoaște toată viața mea că a fost important și că a pus primul punct pe i în momentul în care eu aveam nevoie de el', a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu: „Am învățat să strălucesc singură”

Bianca Drăgușanu a continuat să vorbească despre relația de prietenie care o leagă de Botezatu și a subliniat că este omul pe care se poate baza, atunci când are nevoie. Bianca a mai menționat că motivul pentru care a reușit în showbiz, este ambiția ei și dorința de a învăța.

„Și cred că da, Cătălin este unul din oamenii care dacă aș avea o problemă mi-ar sări îndată în ajutor. Întotdeauna voi avea apreciere și mulțumire față de el. M-a ajutat și mi-a dat acea strălucire în momentul acela, iar eu am învățat să strălucesc singură. Mi-a dat bicicleta și eu am mers pe bicicletă', a mai spus Bianca Drăgușanu la emisiunea „Fiță cu Adiță'.

Cum l-a întâlnit Bianca Drăgușanu pe Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima dată la TV, cu ani în urmă, la emisiunea „Din dragoste ” a lui Mircea Radu. Pe atunci era doar o fată simplă, cu o siluetă rubensiană, ce iubea un bărbat de condiție socială modestă. În timp, Bianca Drăgușanu a trecut printr-o transformare fabuloasă. S-a ambiționat și a slăbit considerabil, iar apoi a trecut prin mai multe operații estetice. În 2009, Bianca apărea la brațul lui Cătălin Botezatu, devenit astfel o adevărată vedetă.

'Eu nu am venit cu trenul la București. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să strălucesc și prima oprire a fost la Fashion Week, la un casting și Cătălin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am știut să mă impun. Aș spune că ne-am folosit unul pe celalalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca și cum noi nu știam”, a povestit Bianca Drăgușanu despre relația cu Cătălin Botezatu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton