"E mai greu de gestionat relația cu un tânăr adolescent...". Cum se înțelege Alexandra Dinu cu fiul ei, Mario Mutu

 Dumitrache Laura
.

Alexandra Dinu a devenit mamă la 22 de ani, când era căsătorită cu Adrian Mutu. Cei doi au împreună un băiat, pe Mario, în vârstă de 20 de ani. Recent, frumoasa actriță a vorbit despre relația pe care o are cu tânărul adolescent. Vedeta a recunoscut că nu este deloc ușor să țină pasul cu fiul ei, dar încearc să îi fie mereu alături.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Dinu s-a stabilit în Italia de mai bine de 15 ani și are o carieră de succes. De asemenea, Alexandra se poate declara o femeie împlinită, fiind mama unui băiat în vârstă de 20 de ani. Actrița are un fiul cu fostul fotbalist Adrian Mutu. Mario are o relație specială cu mama lui.

alexandra si marioalexandra si mario

Alexandra Dinu a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiul ei, Mario, în vârstă de 20 de ani. Vedeta a mărturisit că îi este greu să gestioneze relația cu tânărul adolescent, dar încearcă să îl înțeleagă de fiecare dată.

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Ștefan Lungu și Alexandra Dinu: 'Am rămas agățați unul de celălalt'. S-a zvonit ani la rând că ar forma un cuplu

Citește și:Adrian Mutu, adevăratul motiv al divorțului de Alexandra Dinu: „Simțeam așa, ceva ca o senzație de sufocare. Relația nu a mers din cauza…'

Citește și:Familia Cristinei Almășan, lovită de cutremurul din Turcia. Vloggerița abia s-a întors de acolo: „Eram și cu fetița”

Citește și:Premiile Grammy 2023, lista câștigătorilor. Beyonce a primit cele mai multe trofee din istoria galei

Cum se înțelege Alexandra Dinu cu fiul ei, Mario Mutu

Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adrian Mutu, iar împreună au un fiu, Mario, în vârstă de 20 de ani. Cei doi au divorțat la scurt timp după căsătorie, iar actrița s-a stabilit în Italia. Recent, Alexandra a vorbit despre relația pe care o are cu fiul ei, dar și cât de greu îi este să gestioneze unele situații.

„E mai greu de gestionat relația cu un tânăr adolescent, însă încerc să mă gândesc că am trecut și eu pe acolo și încerc să înțeleg chiar și lucrurile care îmi sunt mai greu de înțeles. N-aș fi o mamă dacă n-aș da sfaturi și cred că e normal să-mi spun părerea cu privire la învățat, la sport, atunci când îmi cere părerea mai ales, că dacă nu e dorită părerea, e mai greu să ți-o exprimi', a spus Alexandra Dinu pentru spynews.ro.

Alexandra Dinu: „Nu am cum să-i impun ceva”

Frumoasa actriță a mai dezvăluit că nu poate să-i impună nimic fiului ei, deoarece el are 20 de ani. Cu toate astea, Alexandra Dinu îi oferă sfaturi în orice situație și este alături de el. Fosta soție a lui Adrian Mutu își dorește să aibă o relație apropiată cu fiul ei, așa cum este relația ei cu cea care i-a dat viață.

„Eu n-am cum să-i impun ceva, mai ales că e mare, adică oricum are 20 de ani. Știu cât e de simplu să impui, dar părerea o să mi-o spun toată viața. Eu sunt foarte legată de mama mea, vorbesc cu ea, îi cer sfaturi și îmi place să aud părerea ei. Vreau să mă bucur de ea cât de mult pot, căci mamele sunt prețioase', a mai spus actrița.

De ce nu a vrut Mario Mutu să se facă actor

Alexandra Dinu are o carieră de succes, devenind una dintre cele mai apreciate actrițe din Italia. Cu toate astea, vedeta a dezvăluit motivul pentru care fiul ei, Mario nu a vrut să îi calce pe urme. Deși locuiește în cea mai mare parte a timpului în Italia, Alexandra Dinu se întoarce în România pentru a sta cu Mario. „Mi-ar fi plăcut să facă film şi chiar am încercat cu el, în America. Avea, la un moment dat, un agent care era înnebunit după el.

Era agentul unui actor care a făcut Baby Driver. Şi eram super încântată, zic: ‘Cum, deci te place, haide să facem…N-a vrut. Şi mi-am dat seama când el mi-a zis: ‘Asta e ceva ce-ţi place ţie, nu e pasiunea mea, a spus Alexandra Dinu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton