Ioana Ginghină, mărturisire tulburătoare în plină pandemie: "Da, COVID-ul distruge și relații"

 Oana Pantazi
.

Deși tocmai și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, după despărțirea de Alexandru Papadopol, și pare mai fericită ca niciodată, Ioana Ginghină a postat recent un mesaj „de pandemie” care i-a tulburat pe fanii ei. Iată ce mărturisește actrița!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ciuda faptului că a trecut prin două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină nu și-a pierdut optimismul și nici speranța că-și va găsit sufletul-pereche. Și iată că, de ceva vreme, actrița pare să-și fi găsit liniștea în brațele noului iubit.

Citește și: La 84 de ani, Florin Piersic este un bunic fericit! Cum arată Sasha, nepoțelul său de patru ani, despre care toți spun că-i seamănă

Pandemia strică… prietenia

Cu toate acestea, Ioana nu a rămas indiferentă în fața momentelor dificile pe care le traversăm cu toții în această perioadă, recent aceasta postând pe contul său de socializare un mesaj care i-a pus pe fanii săi pe gânduri…

'Da, este clar COVID-ul nu distruge doar economia, distruge și relații. Este evident, convingerile noastre despre cum abordăm COVID-19, distanțarea socială și unde, cum și dacă purtăm masca, sunt diferite. Dar, dacă pe facebook poți ignora sau chiar bloca persoanele care nu îți plac, ce facem când avem prieteni apropiați care au un punct de vedere mult diferit despre cum să te comporți în pandemie?

Da, poate în trecut nu ați fost de acord la lucruri precum educația, politica, dar după lungi discuții ați acceptat să nu fiți de acord și să ieșiți la un Party Retro și să vă distrați. Avem nevoie de compasiune acum,mai mult ca niciodată.

Trebuie să ne luăm la revedere de la prietenii care nu se află pe aceeași lungime de undă cu noi când vine vorba despre COVID-19? Răspunsul este : NU. Exista modalități de a vorbi cu prietenii sau membrii familiei astfel încât să ne protejăm relațiile dar și sănătatea'.

Citește și: Un gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă: „E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii”/ EXCLUSIV

Ioana-Ginghina-Alexandru-Papadopol4Ioana-Ginghina-Alexandru-Papadopol4

Ioana Ginghină nu exclude un al treilea mariaj

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au cunoscut în 2005 și au stat împreună 12 ani, în urma mariajului lor rezultând o fiică, Ruxandra, care va împlini 12 ani. Deși păreau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, în cele din urmă relația lor a luat sfârșit tot la tribunal, în pofida eforturilor Ioanei de a-și salva căsnicia.

Acum, din fericire, actrița a depășit momentele dificile și iubește din nou. Dat fiind că relația cu noul bărbat din viața ei merge ca pe roate, Ioana nu exclude un al treilea mariaj.

„Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani',  scria Ioana Ginghină pe blogul personal.

Citește și: Boala rară de care suferă Meghan Fox. Această malformație ar putea ascunde boli grave

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton