O mai țineți minte pe bomba sexy Dana Roba, fostă iubită a lui Guță? Motivul pentru care s-a pocăit și schimbările uluitoare care au apărut în viața ei după aceea

 Dumba Gabriela
.

Vă sună cunoscute scandalurile dintre Nicolae Guță și Dana Roba? În urmă cu câțiva ani au ținut luni de zile devoratorii de monden cu sufletul la gură. Bruneta, care pe atunci era o bombă sexy, ce dansa lasciv în clipurile maneliștilor, este astăzi cu totul alt om. S-a pocăit și este o familistă convinsă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tunsă scurt, fără inhibiții și, mai ales, slobodă la gură, Dana Roba era unul dintre personajele preferate ale tabloidelor, acum mai bine de cinci ani. Scandalul pe care îl alimenta, seară de seară, la TV, cu fostul său iubit, pe atunci, Nicolae Guță, este memorabil.

Lacrimi, reproșuri cu carul, detalii intime dezvăluite în direct, la TV, fără perdea, toate au luat sfârșit în momentul în care Dana Roba a decis să se pocăiască.

„Pentru toţi cei care se întreabă, de ce s-a pocăit Daniela Roba? Pentru că Hristos a murit şi pentru păcatele mele. Dacă înainte voiam să pozez în persoana negativă faţă de toţi cei din jurul meu, nu era că aşa voiam eu, ci era faptul că Satana mă stăpânea şi eu făceam faptele lui atunci!', spunea Dana Roba atunci.

Bruneta a mai spus că s-a rugat la Dumnezeu timp de șapte luni, pentru a putea să se pocăiască.

„Mulţumesc Pastorului Florin Ianovici care s-a rugat împreună cu toată biserica Penticostală Betel ca Dumnezeu să mă ajute să renunţ la tot, iar pe data de 19 aprilie 2015 acolo în apa botezului i-am jurat credinţă lui Dumnezeu până la moarte', spunea bruneta.

2-617657032-61765703

Are doi copii

La începutul lui 2016, la nici un an de când a decis să renunțe la viața zbuciumată, schimbările au apărut în viața Danei. S-a măritat cu un arbitru de fotbal, iar între timp a adus pe lume doi copii.

„Sotul meu imi declara dragostea prin fapte nu prin vorbe. El se comporta foarte frumos cu mine. Imi face orice am nevoie eu, el este langa mine. El mi-a spus ca face orice pentru mine ca sa ma faca fericita.', spunea Dana după nunta cu Remus Balaciu.

În 2018, bruneta a devenit mămică pentru a doua oară și are două fetițe superbe. Dana se ocupă îndeaproape de creșterea acestora și a devenit, între timp, machieuză și din ce postează pe rețelele de socializare, una destul de apreciată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton