[FOTO] Vedete la o lansare cu parfum de cafea

 Adina Rosetti
.

Artişti, muzicieni, personalităţi din show-biz şi antreprenori şi-au delectat simţurile cu o experienţă redefinită a cafelei la lansarea TOTTI Caffè.

 

Printre vedetele care au participat la eveniment s-au numărat Andreeea Esca şi Alexandre Eram, Anca Lungu, Dana Rogoz, Vladimir Drăghia şi designerul Cătălin Botezatu.

 

Renumitul mixolog Marian Beke, recunoscut în întrega lume pentru cocktailurile spectaculoase cu cafea, a încântat invitaţii cu un reţetar inovator, ajutat de o echipă de barista profesionişti.

 

Ana Wagner, fondatoarea atelierului WagnerArte, împreună cu Alexandru Ciubotariu, cunoscut şi ca Ciubi sau Pisică Pătrată şi coordonator al „Istoriei Benzii desenate din România, şi creatorul de benzi desenate Robert Obert au lucrat o ediţie limitată de 250 de ceşti şi pahare pentru cei care au fost alături de TOTTI la lansare.

MoonLight Breakfast au întregit întreaga experienţă senzorială, încheind evenimentul cu un concert care a transmis perfect spiritul inovator şi libertatea de exprimare a brandului TOTTI CAFFÈ.

 

Andreea EscaAndreea Esca

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton