[VIDEO] INNA, o fată de milioane

 Adina Rosetti
.

Inna are 9 milioane de fani pe Facebook, este cel mai bine vândut artist Universal Music al momentului, în Turcia şi în Spania i-a surclasat pe Rihanna şi Black Eyed Peas, însă mărturiseşte că nu a numărat niciodată banii câştigaţi din muzică. Luana Dăneţ a aflat ce se ascunde în spatele acestor performanţe incredibile.

 

TIBI_CLENCI_INNA_VIVA_AUGUST2013_8374

 

Într-o dimineaţă perfectă de vară, ne-am dat întâlnire cu Inna la ieşirea din Bucureşti. Urma o zi fierbinte de shooting, iar toate detaliile erau bine puse la punct: un motor nou-nouţ Harley-Davidson ne aştepta, iar stylingul conceput de Roxana şi Dom­nica promitea să încingă imaginaţia întregii echipe. Cu tot optimismul nos­tru, când am ieşit afară pentru prima fotografie, a început o ploaie torenţială. Situaţia s-a repetat fără excepţie de fiecare dată când eram gata să schimbăm cadrul. În aceste condiţii, mărturisesc că m-aş fi aşteptat ca Inna să îşi piardă răbdarea, mai ales că tocmai se întorsese de la un concert din Antalya şi urma ca după şedinţa foto să intre în studio să înregistreze! Nu numai că nu s-a plâns nici o secundă, dar până nu a fost convinsă că totul este perfect, nu s-a putut relaxa deloc.

 

Inna, îţi mulţumesc că ai rezistat la şedinţa foto care, din cauza ploii, a durat 8 ore. Cum te-ai simţit?

M-am simţit foarte bine şi m-am bucu­rat să lucrez alături de o echipă de profesionişti. Vă mulţumesc tuturor pentru un shooting extraordinar care mie mi-a plăcut şi sper să le placă şi cititorilor revistei VIVA! (zâmbeşte)

TIBI_CLENCI_INNA_VIVA_AUGUST_2013_8006

Costumul de baie de pe copertă este super cool. Care este povestea lui? Ştiu că l-ai cumpărat iniţial pentru altceva…

Da, acest costum a fost cumpărat pentru clipul „More than Friends' pe care l-am filmat anul trecut în octombrie, în Los Angeles. Din păcate, coletul din România nu a ajuns la timp în L.A., aşa că a trebuit să improvizez şi să fac shopping rapid aco­lo, sfătuindu-mă pe e-mail cu stilistele mele. Şi pentru că mi-a plăcut mult, m-am bucurat să îl pun în evidenţă în shooting-ul pentru VIVA!

 

Ai o bucurie incredibilă de a poza. Aşa ai fost dintotdeauna sau totul a venit odată cu succesul?

La început nu eram la fel de obişnuită cu şedinţele foto şi bineînţeles că aveam emoţii mari, eram mai stresată şi poate nu de fiecare dată reuşeam să îmi intru în rol aşa cum ar fi trebuit. Cu timpul însă, făcând tot mai multe fotografii, mă simt mult mai relaxată, îmi place să încerc stări diferite, look-uri noi, expresii diverse şi sper ca de la shooting la shooting, fotografiile să fie tot mai bune.

 

Ai acceptat să te întinzi pe nisipul ud fără nici o problemă, deşi era destul de frig. Tu chiar nu ai aere de vedetă?

Îmi place ca oamenii cu care lucrez să fie profesionişti şi să îşi facă treaba până la capăt. De aceea, fac şi eu tot ceea ce ţine de mine pentru ca proiec­tele în care mă implic să iasă impecabil

 

 

Urmăreşte un material video realizat la şedinţa foto cu INNA:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_3RXAgWXliY[/youtube]

 

Video Bogdan Daragiu

Foto TIBI CLENCI

Realizatori ROXANA VOLOȘENIUC și DOMNICA MĂRGESCU

Machiaj ALEXANDRU ABAGIU (Ambasador oficial LOréal Paris)

Coafură SORIN STRATULAT(Ambasador LOréal Professionnel)

Asistent coafură ADONIS ENACHE

Mulţumim Harley-Davidson Bucureşti!

Fotografiile au fost realizate cu sprijinul Tache şi Iordache S.R.L.

 

 

Citeşte interviul şi vezi poze super-hot cu Inna în numărul de august al VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton