(P) Rochii de ocazie pentru toate siluetele

 Adina Rosetti
.

Daca esti in cautarea unei rochii pentru o ocazie deosebita din viata ta, iti propunem sa intri in universul rafinat al colectiei SenseLimitedEdition conceputa de designerul Andreea Tincu.

 

Cum rochia este piesa principala in garderoba unei femei, alegerea modelului potrivit siluetei este esentiala. Colectia SLE cuprinde o varietate de modele si este saptamanal actualizata cu noutati. Rochii in A, empire, conice sau cu volum, rochii plisate sau drepte sunt doar cateva dintre modelele pe care le puteti gasi in magazinele Sense din toata tara.

Materialele sunt de cea mai buna calitate, aduse special din Franta, Italia, Spania sau Grecia, iar  paleta cromatica cuprinde o diversitate de culori si nuante, de la albastru electric si verde smarald pana la bej-nude. Vestea buna este ca nu doar femeile cu forme longiline pot purta aceste rochii, iar raportul pret-calitate este excelent!

Iata ce declara designerul Andreea Tincu: „Meseria mea presupune atat munca de atelier, cat si o experienta importanta in tot ceea ce inseamna  contactul direct cu clientele, de la care am invatat enorm pe parcursul anilor. Sa creez pentru siluete longiline este ideal, dar sa creez pentru siluete dintre cele mai diverse este esential.  Respect tot ceea ce inseamna frumos, ma preocupa confortul clientelor care imi vor purta tinutele si acord o atentie deosebita alegerii finisajelor. Linia SenseLimitedEdition este o promisiune pentru o tinuta in care veti fi cu siguranta remarcata!'

 

SenseLimitedEditionSenseLimitedEdition

 

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton