Ce avere avea Cristina Țopescu și cui va rămâne întreaga moștenire

 Oana Pantazi
.

Moartea Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă, jurnalista fiind găsită în casă fără suflare, după ce, dinainte de Anul Nou, nimeni nu mai avea o veste de la ea. În urma fiicei lui Cristian Țopescu a rămas mama ei, care, în aceste zile va avea o sarcină foarte grea… Iată ce a rămas de pe urma jurnalistei și cine va moșteni averea Cristinei Țopescu.

Duminică seară prima veste proastă a anului s-a viralizat în social media în doar câteva minute – jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, prietenii și cunoștințele nemaiavând vești de la ea de pe 28 decembrie. Ultimul mesaj a fost trimis de Cristina pe WhatsApp, cu trei zile înainte de finele anului, și nu prevestea nimic bun: „Sunt la capătul puterilor…” Din nefericire, nu a fost de ajuns pentru a-i alarma pe apropiații săi. Singurii care i-au stat alături tot timpul au fost cățeii ei, pe care îi iubea atât de mult…

Cristina Țopescu trăia modest

Crsitina Țopescu trăia destul de modest și își împărțea veniturile cu animăluțele sale. Neavând soț și nici copii, toată agoniseala de o viață a jurnalistei îi va reveni mamei sale. Cristina mai avea doi frați vitregi (fiii lui Cristian Țopescu), însă aceștia nu au dreptul, evident, la moștenire. Înainte cu puțin timp de a muri, Cristina Țopescu se angajase la Ministerul Sănătății, unde deținea funcția de consilier pe probleme de comunicare și câștiga 5.000 de lei, plus o indemnizație de hrană, scrie cancan.ro.

Jurnalista mai deținea o firmă (Fix Media Production SRL), ce avea ca obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video. Din păcate, anul fiscal 2018 a fost încheiat cu pierderi în valoare de 12.937 de le, iar în ultimul timp jurnalista se confrunta cu serioase probleme financiare, mai menționează sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton