Ce pastile s-ar fi găsit în stomacul Cristinei Țopescu. Medicii legiști ar fi identificat medicamentele

 Stamen Diana
.

Moartea Cristinei Țopescu a venit ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o. Jurnalista a murit singură în casă, iar timp de trei săptămâni nimeni nu s-a interesat de ea. Medicii legiști ar fi identificat pastilele găsite în stomacul Cristinei Țopescu.

Medicii legiști au prelevat probe și s-a făcut o expertiză toxicologică amănunțită pentru a se vedea ce fel de medicamente a ingerat jurnalista înainte de a muri. În stomacul Cristinei Țopescu ar fi fost găsite două tipuri de pastile: diazepam și ketonal, potrivit spynews.ro. Primul medicament este folosit pentru insomnie, dar și pentru stări de anxietate. Cel de-al doilea medicament este unul foarte puternic și este pentru dureri.

Este o primă concluzie la care au ajuns cei de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov. Cel mai probabil vedeta TV a suferit un infarct, potrivit Libertatea.

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului de Medicină, Cristina Țopescu a decedat în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Citește și: Cristina Ţopescu va fi incinerată miercuri, iar cenuşa va ajunge la mama ei, în Oradea

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului.

Citește și: Ultimul mesaj trimis de Cristina Ţopescu pe 28 decembrie, unui prieten, pe Whatsapp:„Sunt la capătul puterilor…'

FOTO: Facebook

Cristian-Țopescu-și-Cristian-Țopescu-2Cristian-Țopescu-și-Cristian-Țopescu-2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton