Karmen, primele declarații despre despărțirea de tatăl fetiței sale: ”Avem copilul așa mic” | EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Zarvă mare în showbiz în ultima perioadă, cum că Bogdan Căplescu și Karmen s-au despărțit. Artista ne-a spus, în exclusivitate, cum stau lucrurile de fapt între ei.

În urmă cu câteva luni, Karmen devenea mamă pentru prima dată, iar viața ei avea să schimbe complet. Artista s-a îndrăgostit iremediabil de Bogdan Căplescu, iar din iubirea lor a venit pe lume micuța Sofia Rossa Maria.

Recent, Karmen a ascuns toate pozele de pe Instagram cu soțul ei, iar toată lumea a crezut că cei doi s-au despărțit. Pentru a afla adevărul am sunat-o pe artistă și am întrebat-o care este de fapt situația. Karmen a infirmat zvonurile și a spus că nu s-a despărțit de Bogdan Căplescu, tatăl fetiței sale.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și fac tot posibilul care micuța lor să aibă parte de tot ce este mai bun și mai frumos. Karmen este mamă cu normă întreagă, chiar dacă ajutor din partea mamei sale și a soacrei.

'Doamne, nici nu se pune problema să ne despărțim. Noi tocmai ne-am mutat la casă nouă și stăm singuri, acum. E o mare schimbare. Avem copilul așa de mic, cum să ne despărțim… Eu stau mereu cu ea, dar trebuie să caut și o bonă, chiar dacă am ajutorul mamei și al soacrei. Este un copil foarte energic și trebuie să stau mereu cu bebelina mea. Plus că vreau să mă reapuc și eu de cântat și atunci chiar voi avea nevoie de ajutor', a declarat Karmen, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Artista și soțul ei s-au mutat la casă nouă și stau singuri, fără părinți. Karmen are planuri mari și își pregătește revenirea pe scenă, însă se gândește să apeleze la o bonă pentru baby Rossi.

Citește și: Karmen, probleme cu alăptatul după ce a născut:'Folosim lapte praf'

FOTO: Instagram

Karmen-7Karmen-7
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton