Gabriela Prisăcariu, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu, de față cu Dani Oțil: „Bunica lui s-a mutat la Monaco” 

 Borcilă Andreea
.

Gabriela Prisăcariu, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu, de față cu Dani Oțil. Fostul model și coprezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani au fost invitați duminică la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Dacă matinalul a fost cel de-al patrulea jurat, soția lui a venit pentru a face roast sau, mai exact, pentru a glumi pe seama celorlalți. Nici fosta iubită a lui Dani Oțil nu a scăpat de ținta răutăților. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Duminică, 17 aprilie, fanii show-ului de divertisment vor putea să-i urmărească pe Gabriela Prisăcariu și pe Dani Oțil, invitați la iUmor. Dacă matinalul de la Antena 1 va face parte din juriul format din Bendeac, Delia și Cheloo, soția lui va prezenta un număr de roast, făcând glume pe seama celorlalți. Nici Mihaela Rădulescu nu a scăpat de ținta ironiilor, iar replicile acide la adresa ei i-au lăsat pe toți cu gura căscată. 

dani-otil-gabriela-prisacariudani-otil-gabriela-prisacariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de la sfârșitul anului 2018, iar în prezent sunt părinții unui băiețel de nici un an. Gabriela este fost model, în timp ce Dani este coprezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani. În ceea ce privește viața amoroasă, Dani Oțil a avut în trecut o relație de iubire cu Mihaela Rădulescu, chiar dacă diferența de vârstă era de 11 ani. 

Citește și: Fiul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni. Gabriela Prisăcariu:„Este foarte greu'

Citește și: Cum arată și cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu:„În patul ăla am…'

Citește și: Ilinca Vandici, întrebată dacă a fost invidioasă pe salariul Gabrielei Cristea, când lucrau împreună:„E treaba mea ce fac eu'

Citește și: Cum se înțelege Nadine cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Când îi spun Dragoș e semn că…'/ EXCLUSIV

Gabriela Prisăcariu, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu, de față cu Dani Oțil

Fostul model a fost invitat la emisiunea de umor de la Antena 1, unde a avut un număr de roast. Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe fosta prezentatoare de la Ferma vedetelor, marca PRO tv. Ea s-a legat, în principal, de povestea de iubire dintre soțul ei și fosta lui iubită, care a durat aproape cinci ani. Într-un filmuleț de pe TikTok, a apărut o parte din roastul ei: 

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic.

Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii', a glumit Gabriela Prisăcariu. 

„Gabriela, stai să o amușinăm pe aia anterioară', a comentat Mihai Bendeac. 

Nu doar jurații au rămas cu gura căscată, ci și Dani Oțil, spectatorii din public și prezentatorii emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Cei care au auzit numărul de roast au avut nevoie de ceva timp să-și revină și să asimileze, mai bine, ironia la adresa Mihaelei Rădulescu. 

Mesajul lui Dani Oțil la câțiva ani după ce s-a despărțit de Mihaela Rădulescu 

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de cinci ani. S-au cuplat în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Drumurile lor s-au separat însă. Ea a plecat la Monaco și a început o relație cu Felix Baumgartner, iar el s-a concentrat asupra vieții profesionale, până să o întâlnească pe Gabriela.

„Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă', a spus Dani Oțil la un moment dat, potrivit Libertatea.ro.

Matinalul a dezvăluit că între el și Mihaela Rădulescu exista o anumită competivitate pe vremea când erau împreună.

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea: păi, asta am făcut eu acum zece ani. Și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: bă, tu știi că eu m-am dat de pe tiroliană de pe stâlpul… și ea zicea: tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare. Eu m-am simțit super de c****', a precizat el în podcastul lui Speak, de pe YouTube.

Dani Oțil, tată pentru prima dată 

Dani Oțil, 41 de ani, și Gabriela, 28 de ani, au devenit părinți pe 11 septembrie, anul trecut. Soţia matinalului de la Antena 1 a adus pe lume un băiețel sănătos, căruia i-au pus numele Luca Tiago.

Proaspăta mămică a postat pe social media imagini cu mesajul: „M-am topit…❤️❤️❤️❤️'.

Recent, Gabriela Prisăcariu a ieșit în club alături de prietenele sale, iar pe fiul ei, Luca Tiago, l-a lăsat în grija soțului, Dani Oțil, ceea ce a stârnit critici în mediul online. Gabriela Prisăcariu le-a transmis un mesaj celor care au întrebat-o dacă a divorțat de soțul ei.

Ies și eu o dată club după mult timp, cu fetele, și mă întrabă lumea dacă am divorțat. Nu, nu a scăpat, știu, ar fi vrut, dar nu', le-a spus Gabriela Prisăcariu fanilor.

Cum s-au cunoscut Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu 

Întâlnirea dintre Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu a fost una aranjată de prieteni. Recent, soția matinalului, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de ei de Instagram le-a povestit fanilor curioși cum s-au întâlnit ea și Dani.

Ambii se aflau în sediul Antena 1, iar el tocmai terminase emisiunea, în timp ce ea i-a ieșit în cale îmbrăcată în rochie de mireasă!

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton