Fulgy are din nou probleme cu legea! Miza: o țeapă de 600 de euro. Cum a ajuns în acest scandal

 Dumba Gabriela
.

Fulgy de la Clejani s-a trezit cu un nou proces, din cauza neînțelegerilor dintre un service auto și o firmă de asigurări. Miza este de 600 de euro, însă pentru Prințul Clejanilor înseamnă un scandal în plus și o înfățișare nouă la tribunal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Procesul în care Fulgerică Manole, pe numele său de scenă Fulgy de la Clejani, are calitatea de intervenient (situație în care se află de obicei autorii unor accidente rutiere pentru care firmele de asigurări refuză să plătească despăgubiri) a fost deschis recent de reprezentanții unui service auto din cartierul Cotroceni.

7d8bbbb2486c9924cac637b9d85c29817d8bbbb2486c9924cac637b9d85c2981

Cum a ajuns Fulgy de la Clejani în acest scandal

Conform portalului instanțelor de judecată, miza procesului este o factură de aproximativ 600 de euro pe care firma la care Fulgy avea poliță RCA în momentul evenimentului rutier refuză să o achite.

Așa că firma țepuită a decis să-și caute dreptatea la tribunal, chemându-l și pe Fulgy, în calitate de intervenient, potrivit spynews.ro.

Ce s-a întâmplat cu dosarul în care Fulgy de la Clejani a tâlhărit un jurnalist

La finele anului trecut, în dosarul în care Fulgy este judecat pentru că a tâlhărit un jurnalist, magistrații i-au impus să meargă la medic, pentru a-și rezolva problemele de comportament, avertizând că, în caz contrar, îl vor duce cu forța la psihiatrie sau la dezintoxicare.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…)

Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului', a hotărât instanța.

Citește și: Andreea Perju și Giulia au fost prietene, dar relația lor s-a răcit:„Încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă

Citește și: Cum își educă Horia Brenciu copiii:„Fără impuneri de idei sau alte principii mature’ / EXCLUSIV

Citește și: Zanni, adevărul despre viața amoroasă:'Este un domeniu în care nu sunt experimentat…'

Theo Rose a comentat decăderea lui Fulgy de la Clejani

Theo Rose a vorbit, în podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira’, și despre fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. Anul trecut, Fulgy a fost în centrul mai multor scandaluri provocate chiar de el. Fiul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a avut probleme cu legea și a fost implicat în mai multe conflicte.

La un moment dat, Fulgy a declarat că din cauza drogurilor a vrut să ia viața părinților săi.

„Fulgy este foarte talentat. N-are nimeni ce să-i zică! E foarte bun pianist. E un pianist foarte bun. Când era mai mic, în liceu, Fulgy era olimpic. Cântă foarte bine și la chitară bass. Foarte bun!

E un copil foarte talentat și a și muncit. Muncea și studia întruna, adică așa mi-l amintesc eu pe Fulgy din liceu. Nu știu… Poate că s-a alăturat unor anturaje dubioase.

Eu așa tind să cred. Era foarte cuminte și cred că a vrut să iasă cumva din zona asta de cumințenie. Era foarte cuminte! Eu cu Fulgy chiar aveam ce să vorbesc.

Avea multe cunoștințe, era foarte curios, căuta, venea cu tot felul de idei, ne strângeam în săli și cântam împreună. Era o chestie foarte mișto. Îmi pare rău dacă s-a pierdut așa… din drumul ăla. Cred că avea mare potențial’, a declarat Theo Rose.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton