Adrian Alexandrov, primele declarații după ce Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare: "Durerea pe care o simte fetița mea..."

 Dumba Gabriela
.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, cere explicații, public, după arestarea acesteia în Bulgaria. Afaceristul a făcut o lungă declarație controversată pe pagina de Facebook și susține că Elena Udrea este nedreptățită în acest proces – Gala Bute – în care a fost condamnată la închisoare cu executare, timp de 6 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a postat un mesaj pe Facebook în care acuză ca fiind ilegală arestarea mamei fiicei sale. Așa cum era de așteptat, declarațiile sunt unele de susținere la adrsa Elenei Udrea, în pofida instanței de judecată, care a hotărât arestarea ei pentru 6 ani, în procesul Gala Bute. Declarația lui Adrian Alexandrov a stârnit deja controverse și o redăm integral, în rândurile de mai jos.

78-178-1

Mesajul postat de Adrian Alexandrov pe Facebook, după ce Elena Udrea a fost arestată în Bulgaria

'Trăim vremuri in care Constitutia Romaniei nu mai inseamna nimic pentru unii dintre cei care aplica legea, asa ca au ajuns sa condamne selectiv, sau la ordin!

Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde inchiziția își făcea simțiți colții.

Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplica legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași).

Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisa contestatia si de a-i fi rejudecata cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, desi in TOATE cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Sova, V. Ponta, Iulian Badescu, Serban Pop, Horia Simu etc)', a scris Adrian Alexadrov pe Facebook.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale!Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani: „Icoana mea

Citește și: Mirela Vaida a anulat petrecerea de ziua fiului său deoarece toți cei trei copii sunt bolnavi:„Medicamente, termometre și diete

Citește și: Iulia Albu, declarații neașteptate despre Loredana Groza:’Decât ipocrizia totală a unor parașute…’

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, susține că ICCJ a încălcat Constituția României

Mai mult de atât, Adrian Alexandrov merge mai departe cu acuzațiile și susține că Elena Udrea ar fi trebuit să aibă parte de alt tratament din partea autorităților:

'Astfel ICCJ incalca Constitutia Romaniei, dand curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei. Presedintele completului de judecata Ana Hermina Iancu ( magistrala decizia ei), a stabilit ca trebuie REJUDECATA cauza, dar ceilalti magistrati criminali si anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Madalina Alexandrescu si Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALA, trebuie exclusi din magistratura', a mai zis el.

Adrian Alexandrov susține că fetița lui și a Elenei Udrea suferă de dorul mamei

Adrian Alexandrov consideră că autoritățile au luat-o abuziv pe Elena Udrea de lângă fiica ei și că lucrurile nu ar fi trebuit să se întâmple așa.

'La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-as dori niciunuia dintre voi, sa simta copiii vostri durerea pe care o simte fetita mea, ca i-ati luat mama abuziv de langa ea, pentru a doua oara! 2018 Costa Rica va spune ceva?

Dupa 3 luni de puscarie, ati eliberat-o tot prin decizia voastra, a fost o greseala, o eroare, nu? Si daca nu aveti copii, v-as dori sa aveti cat mai multi, sa simtiti si voi iubirea adevarata dintre un parinte si propriul copil.

Ps: Mai există un for decizional care nu a fost luat în calcul de către falnicii aplicatori ai justiției, este vorba de justiția divină, de ea nu veti scăpa niciodată, e mereu dreapta si nu judeca stramb ca voi!', a mai scris Adrian Alexandrov pe Facebook.

Elena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute

Un complet format din cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, săptămâna trecută, ca nefondate, contestaţiile în anulare depuse de Elena Udrea şi ceilalţi inculpaţi din dosarul „Gala Bute', fostul ministru al Turismului urmând să execute condamnarea de 6 ani de închisoare.

Decizia instanţei a fost luată cu majoritate de voturi şi este definitivă, astfel încât Elena Udrea va merge la închisoare.

Elena Udrea trebuie să plătească aproape 3 milioane de euro, respectiv 8.116.800 lei cu titlu de despăgubiri civile, către Autoritatea Naţională pentru Turism şi să achite 600.000 euro către martorul Corin Boian şi 300.000 euro către martorul Adrian Gărdean. În plus, instanţa a dispus confiscarea în folosul statului de la Udrea a sumelor de 695.367 lei şi 296.076 lei, potrivit g4media.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton