Gabriela Cristea ține dietă, dar gătește non-stop, acasă. Vedeta te învață cum să faci pâine cu cartofi: ”Vă aștept în bucătăria mea”

 Stamen Diana
.

Pasionată de gătit, Gabriela Cristea este gazda unui show culinar, însă online. Din cauza pandemiei de coronavirus, vedeta este nevoită să stea acasă, iar aceasta a găsit o modalitate de a fi contectată în continuare cu publicul ei. Gabriela Cristea te învață cum să faci pâine cu cartofi, în casă.

Gabriela Cristea a dat lovitura cu show-ul de gătit, iar reteța de pâine cu cartofi a fost foarte apreciată de fanii săi. Prezentatoarea TV a copt o pâine apetisantă cu ingredientele pe care le avea pe acasă, iar rezultatul este neașteptat de spectaculos.

Vedeta a explicat în video pas cu pas rețeta de pâine cu cartofi, astfel încât cei care o urmăresc să se descurce să o prepare.

Am amestecat două grame drojdie uscată, cu 100 de grame de făină și o cantitate de 200 ml de apă, apoi am pus la frigider și am amestecat. A doua rețetă este cu o lingură de făină, amestecată cu 100 ml bere, ce o aveam deja în casă, și două lingurițe de zahăr', a explicat soția lui Tavi Clonda.

Se pare că noul proiect culinar al Gabrielei Cristea este unul de succes, iar oamenii sunt interesați de rețele prezentate de vedetă. În curând, prezentatoarea emisiunii 'Like a star' va arăta și rețete de dietă.

„Suntem în mijlocul filmărilor. Vă aștept în curând în bucătăria mea by Gabriela Cristea, pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe canalul de YouTube, cu un proiect în care vă voi prezența rețete sănătoase, ce se prepară ușor și pot fi utile și celor care țin dietă”, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Gabriela Cristea a slăbit spectaculos. Dovada clară că dieta personalizată a dat rezultate

FOTO: Facebook

Gabriela-CristeaGabriela-Cristea
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton