Iulia Vântur trece prin momente grele. Nepotul partenerului său, Salman Khan, a murit la doar 38 de ani

 Oana Popoiag
.

Iulia Vântur traversează momente extrem de dificile, după ce nepotul lui Salman Khan a murit. Vedeta a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare despre ruda partenerului său, Abdullah, care a murit la doar 38 de ani și de care celebrul actor de la Bollywood era foarte apropiat.

Despre Iulia Vântur se spune că duce o viață de vis în India, alături de faimosul actor indian Salman Khan, cu care ar avea de mai mulți ani o relație, pe care nu a confirmat-o, însă, nici în ziua de azi. Zilele aceastea, frumoasa vedetă trece prin momente foarte dificile, după ce a aflat că nepotul lui Salman Khan a murit.

Iulia Vântur a făcut o postare emoționantă pe rețelele sociale. 'După cum spuneai „cădem, nu reușim, dar apoi ne ridicăm, ne vindecăm, depășim' @ aaba81 Ai plecat prea devreme', acesta a fost mesajul Iuliei pentru Abdullah, nepotul lui Salman Khan.

Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu

Abdullah avea doar 38 de ani și o relație extrem de apropiată cu Salman Khan, cei doi apărând adesea împreună în fotografii din social media și făcând frecvent antrenamente de fitness împreună.

Nu se cunosc cauzele exacte ale morții, însă, conform India Today, Adullah suferea de diabet și a murit din cauza unor probleme cu inima. În același timp, presa din India a vehiculat și ipoteza infectării cu coronavirus, însă surse apropiate familiei au negat vehement această ipoteză, conform India Today.

Iulia-Vantur-despre-nepotul-lui-Salman-KhanIulia-Vantur-despre-nepotul-lui-Salman-Khan

Foto: Instagram

Citește și: Elena Cârstea se teme pentru sănătatea fiicelor sale. Cele două fete sunt în prima linie de luptă împotriva coronavirusului

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton