Frații Andrew și Tristan Tate rămân în arest, încă 30 de zile. Avocatul lor: "Pare o chestiune absolut nejustificată"

 Radulescu Ruxandra
.

Frații Andrew și Tristan Tate rămân în arest, încă 30 de zile. Magistrații au decis azi, 21 februarie 2023, prelungirea mandatelor de arestare pentru încă 30 de zile, în cazul fraților Andrew și Tristan Tate. Cei doi au fost reținuți încă de la sfârșitul lui decembrie anul trecut, pentru viol, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat. Cele două românce, Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, complicele britanicilor, au primit arest la domiciliu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Frații Andrew și Tristan Tate rămân în arest, încă 30 de zile. Lovitură neașteptată pentru Andrew și Tristan Tate. Judecătorii de la Tribunalul București au decis prelungirea mandatului de arestare a celor doi cu încă 30 de zile la sediul Arestului Central al Capitalei. Magistrații au fost ceva mai indulgenți cu inculpatele Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, cărora le-a fost permis continuarea stării de arest, la domiciliu. Avocații fraților Tate se arătau foarte încrezători azi și sperau că vor convinge judecătorii în vederea unui verdict favorabil.

telemmglpict000321566767_trans_nvbqzqnjv4bqz4eifqxtadfye7s2op6zp5az1vl73c-_e24wkk4z-m0telemmglpict000321566767_trans_nvbqzqnjv4bqz4eifqxtadfye7s2op6zp5az1vl73c-_e24wkk4z-m0

Frații Andrew și Tristan Tate rămân în arest, încă 30 de zile

Surpriză neplăcută pentru frații Tate. Judecătorii nu au fost immpresionați de apărarea britanicilor așa că au decis prelungirea mandatului de arestare cu încă 30 de zile. Eugen Vidineac, unul dintre avocaților lui Andrew și Tristan Tate, spera la o soluție favorabilă.

Citește și: Oana Tașcău, fostă șefă de penitenciar și model Only Fans, sare în apărarea lui Andrew Tate: „Am locuit în casă cu acest om. Respectă femeile”

Citește și: Cine este Georgiana Naghel, presupusa iubită a lui Andrew Tate. A lucrat în trecut ca model

Dacă soluția va fi nefavorabilă, cu siguranță o vom contesta', a punctat el. „Dacă până acum am analizat și reanalizat probele administrate în cauză până la acest moment, astăzi am insistat asupra faptului că temeiurile care au fost avute la luarea măsurii arestării preventive au dispărut, au încetat. Prin eficiența apărării, spunem noi că am paralizat efectiv probatoriul administrat până acum în cauză, astfel încât temeiurile au încetat, iar temeiurile noi nu sunt de natură a conduce la o prelungire a măsurii arestului preventiv', a explicat Eugen Vidineac, potrivit Gândul.ro.

Avocatul fraților Andrew și Tristan Tate: „Mi se pare o chestiune absolut nejustificată”

Constantin Ion Gliga, un alt avocat din echipa de apărare a fraților Tate, a menționat înainte de pronunțarea deciziei că autoritățile nun au adus probe noi la dosar.

Avem foarte mare încredere în soluția de azi, pentru că, în esență, parchetul nu a reușit să aducă elemente noi din perspectiva acuzațiilor inițiale formulate, nu s-a adus la cunoștință nimic nou din perspectiva evoluției anchetei, chestiune foarte bună pentru apărare. DIICOT a venit cu chestiune circumstanțiale – atitudinea lor în starea de arest -, ceea ce mi se pare o chestiune absolut nejustificată, neprobată și care nu poate să susțină o măsură de arestare preventivă în continuare', a spus Constantin Gliga.

vede

Andrew și Tristan Tate, acuzați pentru constituirea unui grup infracțional organizat

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați că, în 2021, „au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane', notează DIICOT.

„Victimele au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori', potrivit DIICOT.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton