Cum arată Beniamin și Elisei, frații Lidiei Buble care sunt născuți în aceeași zi. Artista provine dintr-o familie cu 11 copii

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Beniamin și Elisei, frații Lidiei Buble care sunt născuți în aceeași zi. Artista se trage dintr-o familie cu 11 copii. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita cântăreață are patru surori și șase frați. Ce-i drept, încă de la bun început a fost destul de reținută când a venit vorba de familia ei, expunându-i destul de rar în mediu online. Ei bine, vizitezele ei la părinți acasă au început să fie tot mai dese, astfel că petrece timp de calitate și cu restul membrilor ai familiei. Recent, a fost prezentă la petrecerea de ziua de nașterea a celor doi frați, născuți în aceeași zi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe Lidia Buble o cunoaște toată lumea. A cucerit de-a lungul timpului cu piesele sale care au ajuns la inima publicului larg. Este o artistă cunoscută și îndrăgită, însă frații și surorile ei nu au dorit deloc să își expună viața sau să apară în lumina reflectoarelor. Bineînțeles, cântăreața le-a respectat decizia o perioadă bună de timp. Ei bine, acum, fiindcă împărtășește totul cu fanii ei, nu a putut să nu îi arate pe cei doi frați ai săi care sunt născuți în aceeași zi.

whatsapp-image-2023-02-21-at-16.55.45whatsapp-image-2023-02-21-at-16.55.45

Deși sunt născuți în aceeași zi, Beniamin și Elisei sunt total diferiți. În timp ce unul dintre ei a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani, celălalt a trecut cu brio la 44 de ani. Ei bine, cu ocazia zilei lor de naștere, Lidia Buble a fost acasă la părinți, la Deva, unde a sărbătorit alături de toți cei dragi. Ba mai mult decât atât, și-a vizitat și bunicul în vârstă de 96 de ani!

Citește și: Lidia Buble a fost nevoită să muncească de la 14 ani

Citește și: Lidia Buble, decizie neașteptată în carieră. Vrea să joace în filme și seriale

Citește și: Adelina Pestrițu a făcut o schimbare de look, după trei ani. Ce coafură are acum: „I-am dat un aspect fresh”

Citește și: „Diagnostice șocante, despărțirea de tatăl fetiței, pierderea afacerii”. Adina Buzatu a avut o viață plină de greutăți

Cum arată Beniamin și Elisei, frații Lidiei Buble care sunt născuți în aceeași zi

Beniamin și Elisei au fost sărbătoriți cum se cuvine de marea lor familie. Și cum Lidia Buble, frumoasa lor soră, era prin preajmă, aceasta nu a putut să nu se laude în fața fanilor cu frații ei. Fără a ezita vreun moment, Lidia a publicat numeroase imagini pe rețelele sociale. Fanele nu s-au putut abține din a comenta, însă spre dezamăgirea multor tinere, ambii sunt căsătoriți și au copii. De asemenea, după ce Lidia a arătat comunității sale cum arată doi dintre frații ei, nu s-a sfiit să le facă și o urare 'ca la carte'.

'La mulți ani fratele meu mai mic! Te iubesc până la stele. Și mai avem un sărbătorit astăzi. La mulți ani binecuvântați fratele meu mai mare, Beniamin. Te iubesc!', sunt urările pe care Lidia Buble le-a făcut celor doi frați ai săi, conform libertateapentrufemei.ro.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii

Nu o dată, ci de nenumărate ori, Lidia Buble a dezvăluit că se trage dintr-o familie numeroasă. Frumoasa artistă a explicat că părinții ei au făcut cinci fete și șașe băieți. Sunt o familie foarte unită, iar tatăl lor este pastor penticostal la 'Biserica Emanuel' din Deva. Se înțelege de minune cu soția lui, care s-a ocupat toată viața de familie și de cei 11 copii. Fetele sunt: Lorena (19 ani), Diana (25 de ani), Lidia (29 de ani), Estera (32 de ani), Daniela (40 de ani). Totodată băieții sunt: Elisei (27 de ani), Daniel (36 de ani), Corneliu (38 de ani), Simion (42 de ani), Beniamin (44 de ani) și Iosif (46 de ani).

Lidia Buble a avut o copilărie încărcată de greutăți

În urmă cu maimult timp, când Lidia Buble era încă o copilă, traiul familiei sale nu era unul foarte înstărit. Frumoasa artistă are acum tot ceea ce își dorește, însă nu s-a sfiit să povestească din trecutul ei. Mai concret, a explicat că încă de la 14 ani, s-a văzut nevoită să muncească pentru bani. A început mai întâi cu tatăl său la cimitir. Mai apoi a încercat mai multe meserii.

Până să ajung la muzică, am avut un drum foarte greu de parcurs. Eu vin dintr-o familie cu mulți copii. Nu îmi permiteam să mă duc la mami și la tati să le cer bani. Nu puteam. (…) Am zis că trebuie să fac ceva să muncesc. Am început prima dată cu tata în cimitir. Îmi dădeau un milion pe zi. Lucram cu lopețile, cu roaba, cu tot. Îi duceam sculele, tot. Căram nisip, tot. Asistam la multe înmormântări, la tot.

După locul de muncă de la cimitir am ajuns să lucrez ca femeie de serviciu la o tipografie. Era destul de periculos. Lucrau cu numeroase soluții cu care puteai să te arzi. Aveam vreo 14-15 ani atunci. După am ajuns să lucrez ca și chelneriță pe o terasă. Tata nu mă lăsa să livrez alcool. Am ajuns tot femeie de servici si acolo. După am fost și bonă și abia după m-a întâlnit cu muzica. Am fost bonă și la Deva și în București. Cumva muzica m-a căutat pe mine. Eu nu am făcut nimic pentru a ajunge aici.‘, a povestit Lidia Buble în podcastul lui Horia Brenciu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton