Sebastian, fiul cel mic al lui Cristian Țopescu, primește o emisiune la TVR chiar de la mama lui. Ce salariu va avea

 Dumba Gabriela
.

Sebastian Felix Țopescu, fiul lui Cristian Țopescu, va avea o emisiune nouă în grila de primăvară a TVR. Christel Ungar Țopescu, mama acestuia, face parte din Consiliul de Administraţie al SRTv. Ce buget are noua emisiune, care îl va avea ca prezentator pe Sebastian Felix Țopescu și ce salariu va primi fiul lui Cristian Țopescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Comitetul Director al SRTv a aprobat de curând realizarea unei noi emisiuni în grila TVR 1, care va fi prezentată de Sebastian Felix Țopescu. Este vorba de „Creatorul de vise', care, conform expunerii de motive, „își propune să încurajeze oamenii să viseze și să-și urmărească visele până la capăt, chiar dacă ar fi doar pentru o singură zi'. 

1912474_10201876920119519_8988399005908073624_n1912474_10201876920119519_8988399005908073624_n

Sebastian Felix, fiul lui Cristian Țopescu, va avea emisiune la TVR, acolo unde mama lui se află în consiliul de administrație

Mai mult, „fiecare om are o poveste a lui și numai a lui, chiar și vedetele au povești, secrete, vise, dorințe neîmplinite, aspirații. Emisiunea își propune să-i ajute timp de 24 de ore să trăiască pe viu cea mai secretă dorință a lor'

Emisiunea îl va avea prezentator pe Sebastian Felix Țopescu, „a cărui activitate este atât în zona de fashion, cât și în cea a televiziunii, divertismentului, online-ului'. 

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Mădălin Ionescu a fost amendat în Italia: „Ce lege absurdă!’

Citește și: Însărcinată în luna a cincea, Theo Rose a avut probleme de sănătate, pe scenă: „M-au stresat într-un hal…ceva mai rău de atât

Ce salariu va primi fiul lui Cristian Țopescu pentru emisiunea de la TVR

Conform devizului de producție, realizarea unei singure emisiuni se ridică la peste 5.000 de euro. Cum planul a fost aprobat pentru realizarea a 11 ediții, suma totală investită în realizarea emisiunii „Creatorul de vise' este de 58.000 de euro. 

Sumă din care 21.000 de euro ar ajunge doar pentru „onorarii participanți': 11.000 de euro pentru Sebastian Felix Țopescu, 4.400 de euro pentru scenarist, 3.300 de euro pentru plata publicului participant în studio, iar 2.200 de euro pentru invitații noului show TV. Producătorul emisiunii va încasa și el un salariu de 3.000 de euro, potrivit libertatea.ro.

În total, echipa cuprinde un număr de 15 posturi, printre care fotograf, grafician, regizor, ilustrator muzical, sunetist, editor montaj, director de imagine, asistent de imagine, cameramani, organizator de producție și un asistent de producție care să țină legătura cu invitații. La care se adaugă echipa de PR și promovare.

De ce a fost ales de TVR chiar fiul lui Christel și Cristian Țopescu

S-a propus realizarea a 11 ediții a emisiunii „Creatorul de vise', titlu care se află încă în lucru, show-ul urmând să se regăsească în grila de primăvară a postului public de televiziune. Durata unei emisiuni este de 48 de minute, show-ul urmând să fie transmis nu doar pe TVR 1, dar și pe TVR Internațional și TVR Plus, publicul-țintă fiind cei din categoria de vârstă 18-35 de ani.

Ne dorim un prezentator ancorat în această zonă, de creator de conținut online, care să atragă un alt segment de public la TVR1 și să realizeze un program de televiziune, completat de o succesiune de postări online. Din tot ceea ce a realizat până acum și datorită numărului mare de urmăritori pe care îi are în zona de online, cel mai potrivit pentru rolul de gazdă a emisiunii este Sebastian Felix Țopescu', se arată în documentul intrat în posesia Libertatea, aprobat și semnat de Carla Tompea, producătorul general al SRTv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton