Fotografii cu iubita și fiica lui Starlin, de la Survivor. Fetița lui are cinci ani și seamănă leit cu el

 Lupescu Anca
.

Starlin este unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România 2021. Deși s-a accidentat la umăr și a fost nevoit să stea pe bancă o perioadă, Războinicul a revenit în forță și câștigă punct după punct în duelurile directe cu Faimoșii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Starlin, de la Survivor, are o familie superbă. Războinicul este îndrăgostit de o româncă, cea cu care s-a căsătorit și care i-a oferit o minune de fetiță. Cele două îl așteaptă acasă cu sufletul la gură și trăiesc fiecare clipă alături de el. Fetița Războinicului are cinci ani și seamănă leit cu tatăl ei.

Războinicii au câștigat meciul de imunitate și au putut citi mesaje din partea familiei. Starlin s-a emoționant atunci când a citit mesajul primit de la soția și fetița lui. Războinicul a început să plângă, emoționat de familia lui și cuprins de dor de casă.

„Suntem bine, știu că te gândești la noi. Am fost îngrijorați de accidentările tale.În fiecare seară ne este dor de tine și chiar dacă ne este dor de tine, te așteptăm acasă cât mai târziu. Luptă pentru a-ți îndeplini visul și când simți că nu mai poți, gândește-te la noi. Te iubim din toată inima!', este mesajul pe care Starlin l-a primit de la soția sa.

Starlin_accidentatStarlin_accidentat

„Nu am cuvinte. E foarte dificil, mă așteptam la asta și m-am gândit din suflet.

Te iubesc cu tot sufletul și în fiecare secundă mă gândesc la voi.Chiar dacă sunt dur pentru că e singura forță să stau aici și să nu renunț. Am făcut un fel de barieră la gândurile de acasă să nu clachez și să nu mă las. Nu mă gândesc la mama, la soacra mea, pentru că în fiecare moment în care mă gândesc mă doare foarte tare. E greu', a spus Starlin după ce a citit mesajul emoționant de la soția lui, potrivit wowbiz.ro.

Cine este Mariano Starlin Belen Medina, de la Survivor

Mariano Starlin Belen Medina este originar din Republica Dominicană, deși trăiește în prezent în România. Are 37 de ani și studiat psihologie industrială şi resurse umane. Este căsătorit cu o româncă şi împreună au o fetiţă de 5 ani. După aproape 10 ani în care a trăit în România, spune că simte româneşte. Dar îl încearcă o bucurie uriaşă că se întoarce în ţara în care s-a născut.

„Particip la Survivor Romania pentru ca este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevarat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut.

Citește și: Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit:„Prietenul la nevoie se cunoaște

Citește și: Pepe și Raluca au stabilit data divorțului.Cu ce rămâne fiecare la partaj

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor:„Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, iar primul sărut a venit din partea amândurora / EXCLUSIV

Cunosc Republica Dominicana, chiar daca am trait in Santo Domingo, Stiu fructele, plantele, tot ce poate fi mancat si ce nu. Imi pot ajuta coechipierii sa se adapteze mai usor, pentru ca stiu limba, mancarurile traditionale si sunt foarte indemanatic pe final, am facut basket si baseball multi ani', a declarat acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton