Cine este iubita lui Sorin de la Survivor. Ce a dezvăluit Laura despre Războinic

 Laciu Andreea
.

Sorin Pușcașu de la Survivor a devenit unul dintre favoriții publicului. De altfel, la consiliul din această duminică chiar s-a clasat pe primul loc în top în echipa Războinicilor, conform voturilor trimise de telespectatori. Cu această ocazie, a decis să îl nominalizeze el pe Alin Sălăjean, rivalul lui din grup.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță, pe lângă marele premiu, Sorin mai are un motiv care îi dă curaj să lupte. Acasă îl așteaptă Laura, o superbă ploieșteancă. Ea este convinsă că partenerul ei de viață este capabil să ajungă până în etapa finală la Survivor și chiar să și câștige.

Laura și Sorin sunt împreună de trei ani și jumătate. S-au cunoscut pe Facebook, atunci când Războinicul era în echipa de juniori a celor de la Petrolul Ploiești. Tânăra stă cu sufletul la gură când apare iubitul ei la TV. Chiar dacă Sorin nu are deloc acces nici la telefon, nici la e-mail, iubita lui a găsit o metodă inedită prin care comunică cu el.

sorin-survivor-1sorin-survivor-1

Cine este iubita lui Sorin de la Survivor

Laura a găsit o metodă neașteptată, ca să îi arate iubitului ei cât de mult îl iubește. Îi trimite zilnic mesaje pe WhatsApp, în care îi povestește ce a mai făcut în fiecare zi și cât de dor îi este de el. Atunci când va ieși din concurs, Sorin va putea să citească mesajele frumoasei ploieștence.

'Este pentru prima dată când suntem separați pentru o așa lungă perioadă de timp și cel mai groaznic lucru este că nu pot vorbi cu el! Îl văd doar la televizor și în poze, dar nu încetez niciodată să vorbesc cu el! Continui să îi dau mesaje zlnic pe WhatsApp, ca și cum le citește, despre ce fac cu ziua mea, chiar dacă telefonul lui este acasă! Știu că îl va bucura să le vadă când se termină emisiunea!

Sunt mândră că sunt iubita unui bărbat atât de determinat, ambițios și curajos! Mă rog pentru el să reziste cât mai mult în această competiție, chiar dacă îmi este foarte greu fără el, dar știu că lui îi este și mai greu acolo fără familie, fără mâncare, într-o luptă continuă pentru a supreviețui. Am încredere că el va câștiga Survivor România 2021', a declarat Laura Alexe, iubita războinicului Sorin, pentru observatorulph.ro.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Adrian, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei. Trăiește o viață de vis în Canada

Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor. A fost părăsită când a rămas însărcinată

Citește și: Kani de la Chefi la cuțite revine în televiziune! La ce emisiune va putea fi văzut

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, criticată dur de colegii Războinici: „E foarte tristă mereu, e căzută”

Ce avantaj are Sorin de la Survivor în concurs

Tânăra Laura crede că iubitul ei are șanse enorme să câștige sezonul 2 Survivor. Ea a dezvăluit, pentru sursa citată anterior, că are câteva atuuri care le lipsesc celorlalți concurenți.

'Chiar dacă este o competiție la nivel sportiv, trebuie să fii și puternic din punct de vedere psihic. Sorin are un avantaj, cred eu, fiind pasionat de psihologia umană. În plus, are abilitatea de a se integra ușor într-un grup și a demonstrat asta chiar în primele episoade ale concursului', a mai declarat Laura.

Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor

Concurentul din noul sezon Survivor a început să practice fotbalul de performanță, atunci când avea doar 8 ani. A practicat acest sport timp de 10 ani, dorindu-și din tot sufletul să facă performanță în acest domeniu, dar a primit o veste proastă când avea doar 18 ani. Atunci a fost diagnosticat cu suflu sistolic și a fost obligat să ia o pauză.

Din păcate, acea pauză temporară de atunci s-a transformat într-o pauză permanentă. A fost nevoit să renunțe definitiv la fotbalul de performanță. Ce a anunțat concurentul de la Survivor despre participarea la această emisiune?

„M-am înscris la pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranța este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa. Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton