Sonny Flame i-a atacat pe Zanni și pe Culiță Sterp de la Survivor: "Asta e perversitate". Ce spune despre Jador

 Cica Cristina
.

Zanni de la Survivor a intrat în vizorul Faimosului Sonny Flame din primul sezon. Concurentul spunea atunci că nu agrea intrigile de pe insulă, iar acum nu a putut trece cu vederea că „istoria se repetă' și în sezonul 2. Artistul a vobit și despre cearta dintre Jador și Culiță Sterp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zannidache a fost preferatul publicului la un moment dat, fiind apreciat, cel mai probabil, pentru sinceritatea lui. Faimosul nu s-a ferit deloc să spună adevărul și nu s-a ascuns după deget. În ultima perioadă, însă, a stârnit o serie de controverse.

Mulți îl acuză pe Zanni că ar fi generat tensiuni și conflicte în tabăra Faimoșilor, mai ales după cearta cu Elena Marin. Sonny Flame din primul sezon a comentat strategia pe care crede că Zannidache ar fi pus-o la cale.

Zanni-Roxana-Nemeș-1Zanni-Roxana-Nemeș-1

Sonny Flame, despre Zanni: „Are un scop bine definit”

El este de părere, în urma imaginilor difuzate la TV, că Zanni ar intenționa să-i scoată pe cei mai buni din echipa Faimoșilor, pentru a-i fi mai ușor pe măsură ce competiția se va apropia de final.

'Zanni urmărește asta (să îi elimine pe cei mai buni concurenți, n. red.) de la început. Când a vorbit pe plajă cu Jador, în primele episoade, a amintit faptul că dacă îi votează pe cei slabi nu o să fie bine, că rămân ei să se dueleze la final și ar fi mult mai greu. Deci, el are un scop bine definit de la început. Oricum, fiecare își joacă cartea cum știe', a transmis Sonny Flame.

Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor:”Zi pe față că nu te așteaptă acasă!”

Citește și: Jador și-a jignit colegii de la Survivor:'Zanni fură. Culiță e un trădător '

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor s-a împăcat cu fostul iubit.A venit după ea în Republica Dominicană

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă:„Sunt un tătic sexy'. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Sonny Flame: „Sunt invidioși pe Jador”

De asemenea, Sonny Flame a intervenit și în scandalul Culiță Sterp – Jador, sărind în apărarea celui din urmă. Arstistul nu aprobă comportamentul lui Culiță, de a-l critica pe Jador în consiliu.

'Sunt invidioși pentru că el (Jador, n. red.) iese în evidență, că el liber și se comportă exact așa cum e, fără nicio perdea, fără cenzură. E mai coleric, într-adevăr, dar are suflet bun omul, eu așa simt. Își cere iertare imediat cum simte că a deranjat, iar asta spune foarte multe.(…) Și îi dau dreptate (lui Jador, n. red.) din nou, în ceea ce-l privește pe CUliță, n-ai cum să zici în consiliu lucruri care să îl deranjeze pe 'fratele tău', niciodată, punct! Asta e perversitate, sorry… Dacă vrei să îl ajuți, îi spui separat, între patru ochi', a mai adăugat Sonny Flame.

Cum a fost eliminat Sonny Flame de la Survivor

Sonny Flame a fost eliminat în primul sezon la Survivor, după ce a fost pe ultimul loc în preferințele publicului.

„Mi se pare foarte fair alegerea publicului, o respect. Accept această decizie și în clipă asta am uitat orice ceartă.

Am înțeles că e doar un joc, trebuie să ieșim cu fruntea sus de aici. Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva, este doar un joc, vreau să va strâng mâna. Nu mă așteptăm să fie atâtea mizerii în echipă', a spus el înainte de a părăsi competiția.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton