Fotografia care i-a îngrijorat pe fanii Marianei de la „Puterea Dragostei”. Fosta concurentă arată ca un schelete

 Lupescu Anca
.

Fanii emisiunii Puterea Dragostei' sunt îngrijoraţi pentru Mariana, fosta concurentă a show-ului de matrimoniale. Recent, tânăra a postat o fotografie în care pare extrem de slabă, iar oasele sunt vizibile. Cei care au văzut imaginea au rămas șocați și s-au gândit că Mariana e anorexică.

Mariana a intrat în show-ul matrimonial cu speranţa că îşi va găsi jumătatea. Fosta Miss Moldova, însă, s-a îndrăgostit nebuneşte de Jador în ciuda faptului că tânărul i-a explicat în nenumărate rânduri că nu va exista niciodată o relaţie între ei. 

Mariana este îngrijorător de slabă

Ea a suferit enorm pentru că sentimentele nu i-au fost împărtăşite. Se pare că pasiunea pentru Jador a continuat şi după încheierea competiţiei.

mariana-pd-crop-1568275916mariana-pd-crop-1568275916

Momentan, tânăra se află în ţară, alături de familia sa, însă fanii acesteia au observat o schimbare majoră în ceea ce o priveşte pe Mariana. Internauţii s-au arătat chiar îngrijoraţi pentru modul în care arată. Fosta concurentă de la Kanal D a slăbit enorm iar cei care o apreciază se tem că este anorexică.

De curând, Mariana a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care este numai piele şi os.

Tânăra s-a pozat în costum de baie, însă rezultatul nu a fost deloc cel scontat. Internauţii au întrebat-o ce se întâmplă cu ea și dacă suferă din dragoste.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton