Andreea Podărescu, bătută de iubita fostului său partener: „M-a doborât la pământ, am politraumatism cranian”

 Lupescu Anca
.

Andreea Podărescu a trecut prin momente îngrozitoare. Ea fost bătută de iubita fostului său partener, a povestit fosta asistentă tv. Andreea Podărescu a făcut declarații șocante despre cele mai dureroase momente din viața sa. Ea le-a povestit acestora cum a fost bătută cu brutalitate de către iubita fostului său partener.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

 Andreea Podărescu a spus că ultima dată când ea și fostul său partener s-au întâlnit, el ar fi pus-o pe iubita lui să o bată pe fosta parteneră, chiar în fața băiețelului său.

„Ultima dată când s-au întâlnit a pus-o pe concubina lui să mă maltrateze în fața copilului! Și am obținut un ordin de restricție care a durat doar 6 luni', a declarat Andreea Podărescu pentru „Antena Stars'.

A fost bătută grav

Potrivit spuselor Andreei Podărescu, totul s-a întâmplat pe 6 decembrie. Băiețelul său fusese în vizită la fostul ei partener în ziua de Moș Nicolae, iar în momentul în care a ieșit afară să-și întâmpine micuțul cu bomboane, bărbatul a jignit-o și a amenințat-o.

„Copilul fusese în vizită la el. Au venit să mi-l aducă la 10 dimineața și era ziua de Moș Niculae. Am coborât cu o cutie de bomboane ca să îl întâmpin, iar el m-a jignit în fața copilului și a zis că dacă are chef, gagica lui mă rupe în bătaie', a adăugat ea.

Andreea Podărescu a povestit că în timp ce mergea către mașină, concubina fostului său partener s-a năpustit asupra ei și a doborât-o la pământ. Loviturile pe care le-a primit au fost atât de grave, încât bruneta s-a ales cu un politraumatism cranian.

„M-am îndreptat către mașina unde era concubina, nici măcar nu m-am apropiat de mașină și am întrebat-o care este problema. În secunda doi, a sărit efectiv peste mine. Nu am apucat să mă apăr pentru că țineam cutia de bomboane și m-a doborât la pământ. Am căpătat un politraumatism cranian', a povestit, în detaliu, bruneta.

Acum, Andreea Podărescu susține că vrea să-l dea pe tatăl copilului său în judecată, deoarece nu i-a plătit niciodată pensia alimentară.

50607278_1946444422120867_5224297772454248448_n50607278_1946444422120867_5224297772454248448_n

„De 3 ani tatăl lui îi oprește drepturile de la stat. Nu mai vorbim de pensia alimentară pe care nu i-a plătit-o niciodată. Să returneze suma de 7000 de ron. Nu vrea să facă asta. Preferă să se ducă la pușcărie. Bani care au fost deciși de instanță să îi fie returnați. Am de gând să îl dau în judecată. Nu mi se pare corect ca alocația de la stat să o încaseze tot el', a spus Andreea Podărescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton