Ed Sheeran va deveni tată curând! Artistul și soția lui au ținut sarcina secretă

 Oana Pantazi
.

Ed Sheeran și soția lui sunt în culmea fericirii, aceștia urmând să devină părinți pentru prima oară cât de curând. Cei doi au reușit să țină sarcina secretă până în ultima clipă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dacă pentru cei mai mulți artiști pandemia de coronavirus a fost devastatoare, Ed Sheeran (29) are toate motivele de bucurie. Artistul în și soția lui, Cherry Seaborn (28), vor deveni în această vară părinți pentru prima oară. Conform publicației The Sun, viitoarea mămică este deja în al treilea trimestru, cei doi viitori părinți reușind să țină sarcina secretă aproape până în ultima clipă.

Izolarea i-a priit lui Ed Sheeran

După ce, în 2019 a fost artistul cu cele mai mari încasări în muzică, Ed Sheeran și-a permis o pauză binemeritată, anunțând că dorește să se dedice familiei… Iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate, cu atât mai mult cu cât cei doi soți și-au petrecut mare parte a timpului împreună, în ultimele luni, la reședința lor din Suffolk.

Carantina a fost scuza perfectă pentru a nu fi văzuți, dar lucrurile au evoluat și emoția a crescut, astfel încât au început să spună prietenilor și familiei. Fac ultimele pregătiri la ei acasă, iar copilul este așteptat în această vară', a declarat un apropiat al cuplului pentru sursa citată.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Ed Sheeran și Cherry s-au căsătorit în secret

Ed Sheeran și Cherry se cunosc încă de pe vremea liceului, însă atunci nu au format un cuplu. Reîntâlnirea lor a avut loc în 2015, când s-au îndrăgostit, iar la finele lui 2017, artistul anunța pe contul său de socializare logodna, cu puțin înainte de Anul Nou. Un an mai târziu, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Ed și Cherry s-au căsătorit în mare secret, la reședința lor din Suffolk.

„Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost un eveniment foarte discret, doar câţiva colegi de şcoală, câţiva membri ai familiei şi preotul, declara, la vremea respectivă, un apropiat al artistului.

Curând, tot acolo va veni pe lume și primul copil a cuplului.

Citește și: Drama Angelei Similea. A pierdut mai multe proprietăți imobiliare și, de 9 ani, locuiește pe la prieteni

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton