Fostul soț al Cristinei Spătar și-a botezat fiul, pe Carol Ayan! Petrecerea a avut loc în curtea vilei sale din Pipera, iar iubita lui a fost superbă

 Lupescu Anca
.

Fostul soț al Cristinei Spătar are o familie fericită împreună cu Larisa Ionescu. Actuala soție a omului de afaceri i-a dăruit acestuia un copil, în 10 decembrie 2019.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Acum, cei doi și-au botezat micuțul, într-un eveniment restrâns.

Weekendul trecut, 4-5 iunie, cei doi l-a botezat pe micuțul Carol Ayan: „În prima parte a zilei am mers la biserică. Pentru petrecerea de botez, ne-am întors acasă', a declarat Larisa Ionescu.

Am ales varianta de a amenaja acasă ceva drăguț. Zic eu că a ieșit foarte bine. Ne-am gândit că ar fi o idee mult mai bună decât să facem într-o locație, într-un cort sau ceva de genul. (…) Plus că aveam voie un număr limitat de persoane din cauza pandemiei. Nu cred că arătau bine, într-o sală destul de mare, doar câteva persoane.Oricum, până la urmă am luat cea mai bună decizie. A ieșit extraordinar. Noi ne-am simțit foarte bine. (…)', a mai spus ea.

Cu toate că ploaia le-a dat mici bătăi de cap, Larisa spune că totul a ieșit perfect.

Am avut mare noroc, nu a plouat absolut deloc. A picurat. Două picături de ploaie am simțit pe piele. Atât. În rest totul a fost superb', a mărturisit Larisa, în mediul online.

„La biserică am optat pentru o rochie albastră lungă, iar, pentru petrecerea de acasă, am făcut o rochie fix după ideile mele.

O rochie din mătase naturală. (…) M-am simțit extraordinar în ele', a mai spus tânăra.

Larisa Ionescu: „Cred că sunt făcută pentru viața de familie'

„Cred că sunt făcută pentru viața de familie, cu copii și cu tot ce trebuie. Mi-am dorit foarte mult doar că era important să fac asta cu omul potrivit. Nu se putea întâmpla cu oricine doar pentru că asta îmi doream. Acesta fiind momentul perfect, iată că s-a întâmplat' , a spus ea.

Despre micuț, Larisa a mărturisit că a fost un copil dorit.

„Suntem oameni maturi și știm ce vrem să face și când vrem să facem și cum trebuie să fie lucrurile.'

Larisa și omul de afaceri s-au logodit în luna iunie a anului trecut și s-au căsătorit civil imediat apoi, în luna iulie.

larisa_ionescularisa_ionescu

Bărbatul a divorțat de prima lui soție, artista Cristina Spătar, în anul 2016. Fostul cuplu are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Albert și Aida.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton