Daniela Crudu a uitat complet de iubitul care a bătut-o. Fosta asistentă TV a fost surprinsă în brațele unui bărbat celebru

 Stamen Diana
.

Daniela Crudu a uitat complet de iubitul care a bătut-o în urmă cu câteva luni și își vede în continuare de viața ei. Fosta asistentă TV s-a distrat în acest weekend la mare, însă nu singură, ci alături de un bărbat celebru din showbiz-ul românesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, vedeta ajungea de urgență la spital, după ce iubitul străin ar fi bătut-o fără motiv. Se pare că Daniela Crudu a trecut peste acest episod urât din viața ei și a ales să-și continue viața așa cum știe ea mai bine, distrându-se.

Marea a fost mirarea tuturor când au văzut imaginile cu Daniela Crudu și Suhaib Meshan, fostul concurent de la emisiunea 'Burlăcița'. Cei doi au uitat că nu sunt singuri pe plajă și au fost foarte apropiați.

Citește și: Daniela Crudu, mărturisiri cutremurătoare după ce a fost bătută de iubit: 'Dacă nu fugeam, mă omora'

Daniela Crudu a sărit în brațele bărbatului și s-au fotografiat împreună. Acum rămâne de văzut dacă între cei doi există ceva mai mult decât o frumoasă prietenie. Nu este pentru prima dată când se zvonește că vedeta și arabul care a cucerit-o la show-ul 'Burlăcița' au avut o relație.

Daniela-Crudu-2Daniela-Crudu-2

Suhaib nu ar spune nu unei relații cu Daniela Crudu, însă până acum nu a fost să fie.„Nu se ştie niciodată ce ne ascunde ziua de mâine. Şi cred că şi pentru mine şi pentru voi, lucrurile care vin surprinzător sunt mult mai plăcute. ‘Deci nu ai spune nu unei relaţii cu Cruduţa!’ Eu de obicei nu spun nu. Sunt genul de om căruia îi place să încerce şi să cred că am încercat, decât să nu încerc”, a declarat Suhaib Meshah pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Seco Dubravko, iubitul Danielei Crudu, declarații scandaloase după ce a bătut-o: 'Lui nu i se pare gravă situația'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton