Brigitte Pastramă face dezvăluiri cutremurătoare despre fostul soț, Ovidiu Torj: „M-a dezbrăcat în pielea goală și m-a tăiat, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie Năstase”

 Lupescu Anca
.

Brigitte Pastramă a povestit în repetate rânduri despre calvarul pe care l-a trăiat alături de fostul ei soț Ovidiu Torj.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Bruneta are acum o căsnicie frumoasă cu Florin Pastramă, după câteva relații eșuate. Însă viața lui Brigitte nu a fost mereu ușoară. 

Ea a vorbit despre chinurile la care a fost supusă în timpul mariajului cu tatăl fetiței sale, Sara.  Brigitte a declarat că Ovidiu Torj era un bărbat extrem de violent.

„Eu țin minte că deși eram bolnavă l-am căutat la pușcărie. Eu i-am plătit avocații, eu i-am întreținut magazinul. După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie. Iar apoi mi-am retras plângerea pentru fiica noastră. M-am despărțit de el că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat. Am acte și am plângerile mele!' a spus Brigitte Pastramă în cadrul unei emisiuni de televiziune.

În urmă cu câteva săptămâni, casa lui Brigitte a fost vandalizată de prietenii fiului ei. Ea a declarat că nu este pentru prima dată când se întâmplă asta, iar amicii lui Robert intră în casă fără ca ea să știe.

În timp ce dormea, tinerii au furat mașina soției lui Florin Pastramă și au distrus-o. Aflați sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, o nenorocire ar fi putut avea loc oricând. Brigitte a infirmat că Florin Pastramă a bătut-o, iar adevăratul motiv pentru care a fost la Poliție a fost fiul ei și prietenii lui.

După scandalul pe care Brigitte l-a avut cu fiul ei, Ovidiu Torj a declarat că își vrea fetița înapoi. 

Mai mult, bărbatul a spus că Brigitte ar avea probleme, insinuând că Sara nu se află în siguranță cu mama ei.

‘Fiica mea mi-a povestit despre el (n.r. Robert), că-l iubește. Fosta mea soție cred că fură curent sau are o boală. Mi-a fost soție. Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări. E foarte grav ce se întâmplă’, a adăugat el.

I-a luat apărarea fiului lui Brigitte

„L-am crescut și eu un timp pe Robert. Eu l-am dus la școală, îi făceam să mănânce. E un tip sufletist, are o personalitate foarte tare și e un tip care nu minte, nu face prostii. E foarte educat, citit, nu aș crede că s-a drogat. Chiar nu-mi vine să cred. Din punctul meu de vedere, nu s-a drogat și nu face astfel de lucruri. Nu folosește substanțe', a declarat Torj în cadrul unei intervenții telefonice la Xtra Night Show.

Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfăt, vrea să își ia fiica înapoi de la vedetă. El îl susține pe Robert: „Nu se droghează, mai degrabă ea are probleme'

Însă Brigitte spune că el nu are dreptul să își vadă copilul, până ce Sara nu împlinește 18 ani. 

18766156-2007636459464262-2535095032564540594-n-1280×72018766156-2007636459464262-2535095032564540594-n-1280×720

„Nu are dreptul până la 18 ani nici măcar să își vadă fata. Este exclusiv la mine fata! Nu are dreptul. Nici pensie alimentară nu a plătit. Eu pentru fată fac lucrurile astea. Pentru fata mea l-am vizitat și la pușcărie' a mai spus bruneta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton