Foștii concurenți de la Survivor 2023 au plecat în Republica Dominicană. Imagini direct din aeroport: "Plecăm spre finală..."

 Dumitrache Laura
.

Foștii concurenti de la Survivor România 2023 au zburat spre Republica Domincană. Pe 24 mai va avea loc marea finală a emisiunii, iar foștii participanti vor ajunge alături de finaliști, pentru a fi alături de ei. Iată ce au publicat aceștia pe rețelele de socializare, înainte de plecarea în jungla Dominicană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Au mai rămas două zile până la finala Survivor România 2023, iar telespectatorii vor afla cine va pleca acasă cu marele premiu. De asemenea, pentru a-i susține pe ultimii concurenti, foștii supraviețuitori au plecat astăzi în Republica Dominicană. Finaliștii se vor revedea cu foștii colegi eliminați la rândul lor.

survivorsurvivor

Final Survivor România se apropie cu pași repezi, iar telespectatorii așteaptă nerăbdători să afle cine va pleca acasă cu marele trofeu. Așa cum era de așteptat, foștii concurenti au plecat spre Republica Dominicană pentru a fi aproape de finaliștii emisiunii. Imaginile cu ei din aeroport au devenit virale în mediul online.

Citește și: Când are loc finala Survivor 2023 și ce concurenți au rămas în Republica Dominicană. Emisiunea și-a schimbat ora de difuzare

Citește și:Alexandra Porkolab este eliminată de la Survivor 2023, în ediția din această seară. Cine sunt semifinaliștii rămași în concurs

Citește și:'Faimoasele 7 kilograme în plus le-am pus din secunda în care am ieșit și am mâncat ca sparta…' Care au fost cele mai grele momente prin care a trecut Ada Dumitru la Survivor 2023 / EXCLUSIV

Citește și:O mai ții minte pe Sindy de la Survivor 2021? Cum arată acum și cu ce se ocupă

Foștii concurenți de la Survivor România au plecat în Republica Dominicană

Pe două zile va avea loc finala Survivor România 2023, iar mii de români vor afla cine va pleca acasă cu marele trofeu, dar și cu suma de 100.000 de euro. Foștii concurenti ai emisiunii au plecat astăzi spre Republica Dominicană pentru a fi alături de finaliști. Ada Dumitru, Bianca Patrichi, DOC, Gheboasă, Maria Lungu, Robert Moscalu, Kamara, Lucianna, Daria, Andrei Neagu, Codruța, Ionut Iftimoaie, Alina Radi, Crina Abrudan, Alin Chirilă, Mihai Zmărăndescu și Răzvan Danciu au plecat în Republica Dominicană.

Aceștie se vor revedea cu fostii colegi eliminati Ștefania și Andreea Moromete, dar și cu cei rămași in competitie Dan Ursa, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Alexandra Porkolab.

Foștii concurenți de la Survivor România s-au pozat împreună la aeroport

Foștii concurenti de la Survivor România 2023 s-au filmat și pozat împreună, după care au postat imaginile pe rețelele de socializare. Ada Dumitru s-a întâlnit cu Bianca Patrichi de la 6 dimineața și au fost duse la aeroport de către tatăl ei. Acolo, cele două s-au întâlnit cu foștii Războinici și Faimoși.

Bună dimineața, este 6 dimineața, plecăm spre finala Survivor 2023. Tata ne duce la aeroport, mergem acum să o luăm și pe Bianca. Mi-am luat ugg-urile în picioare, întotdeauna confortabil și let’s go”, a spus Ada Dumitru pe Instagram Story. Alina Radi a publicat și ea numeroase imagini de la aeroport, alături de Ionut Iftimoaie, Crina Abrudan, Daria, Codruța, Robert Moscalu, Gheboasă, Alina Chirilă, Mihai Zmărăndescu și Andrei Neagu.

Vedere care nu participă la finala Survivor România 2023

Foștii concurenti de la Survivor România 2023 au zburat spre Republica Dominicană, pentru a fi prezenți la finala emisiunii. Unele vedete au ales să rămână în țară și să nu ia parte la această călătorie. Mai exact, Vica Blochina, Maria Constantin și Sebastian Dobrincu nu au mers împreună cu foștii colegi de la Survivor România.

Începând din această seara, vor exista modificări în grila de programe. Luni și marti, difuzarea emisiunii Survivor România se va micșora, iar show-ul se va difuza începând cu ora 21.30 până la 23.30.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton