Ce va face Mihaela Pripici, câștigătoarea iUmor 2023, cu premiul de 20.000 de euro: "O parte donez..."

 Raiciu Adriana
.

Ce va face Mihaela Pripici, câștigătoarea iUmor 2023, cu premiul de 20.000 de euro. Duminică seara, 21 mai, a avut loc finala Iumor 2023, iar telespectatorii și-au votat favoritul. Câștigătoarea sezonului 13 este Mihaela Pripici, o tânără de 23 de ani. Iată ce va face aceasta cu premiul de 20.000 de euro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Duminică seara, 21 mai 2023, a avut loc finala Iumor 2023. Maria Grosu, Mihaela Pripici, Teodora Nedelcu, Elena Voineag, trupa Duo Olé, The Free Tenors, Paul Szabo, Dima Țui, trupa Pe Cap, Ionuț Țigănescu și Varză au fost cei 11 finaliști „iUmor' 2023. Totuși, doar 7 dintre aceștia au ajuns la votul publicului, fiind vorba despre: Teodora Nedelcu, Mihaela Pripici, Elena Voineag, Paul Szabo, Pe Cap, The Free Tenors, Trupa Duo Olé. Unul dintre concurenții din sezonul acesta a fost declarat câștigător și a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro.

iumoriumor

Mai exact, câștigătoarea Iumor 2023 este Mihaela Pripici, o tânără de 23 de ani care a reușit să-i impresioneze pe cei patru jurați, dar și pe cei de acasă cu numărul său de stand-up. Iată ce va face aceasta cu premiul de 20.000 de euro.

Citește și: Cine sunt finaliștii iUmor, sezon 14: „O să țin cont de ce au spus Cheloo și Delia”

Citește și: Deea Maxer a reacționat după ce s-a aflat că Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: ‘Viața e…

Citește și:În ce relație este Ilinca Vandici cu mama ei, după ce a spus că părinții nu au sprijinit-o în carieră: „Este foarte mândră de mine’

Ce va face Mihaela Pripici, câștigătoarea iUmor 2023, cu premiul

Mihaela Pripici a dezvăluit, după finala Iumor 2023, ce va face cu premiul de 20.000 de euro. Aceasta o să doneze o parte din ei din bani, iar cu restul se gândește să investească într-un apartament, pentru a se muta din Chiajna.

'M-am tot gândit la ce o să fac cu banii, în afara faptului că o să donez o parte din ei, nu știu ce voi face cu restul. Pentru sufletul meu mi-aș lua o mașină, dar ca să gândesc în perspectivă i-aș pune deoparte ca să-mi iau un apartament și să mă mut din Chiajna', a mai zis Mihaela Pripici, potrivit Spynews.ro.

Totodată, tânara încă nu realizează ce i s-a întâmplat și se află în continuare în stare de șoc, chiar dacă și-a dorit foarte mult să câștige premiul cel mare și se gândea cum ar fi dacă ea ar ieși câștigătoare.

'Încă nu conștientizez ce s-a întâmplat aseară, încă sunt în stare de șoc. Probabil doar când o să am trofeul în mână o să realizez că s-a întâmplat treaba asta. E extraordinar, mi-am dorit atât de mult treaba asta și nu-mi vine să cred că e real. Nu mă așteptam, dar îmi doream, motivația asta a fost. Dacă prima oară am mers să văd care e treaba acolo, am zis că acum trebuie să revin și eram hotărâtă să câștig. Nu mă așteptam neapărat, dar ăsta a fost scopul cumva', a spus Mihaela Pripici pentru sursa citată anterior.

I s-a făcut rău pe scenă

Înainte de momentul său din finală, Mihaela Pripici nu s-a simțit deloc bine, a simțit că leșină și a avut nevoie de câteva minute pentru a se pune pe picioare. Din fericire, emoțiile au trecut la timp și aceasta a reușit să-și termine numărul.

'A fost foarte greu de dus, mai ales finala. În audiții a fost oarecum ok pentru că era a treia oară când urcam pe scena iUmor și știam la ce să mă aștept. Am avut emoții și în audiții, dar m-am controlat mult mai bine și am știut să mă folosesc de ele ca să fac un moment drăguț, zic eu, dar în finală m-au copleșit. Am avut un moment în care mi s-a făcut rău, am văzut negru în fața ochilor, m-am uitat stânga-dreapta să văd dacă în caz de leșin am de ce să mă prind. M-am panicat și mai tare când mi-am dat seama că nu am de ce să mă prind și mi-am găsit puterea să le spun că mă simt rău și am nevoie de pauză și să cobor de pe scenă', a mai zis ea.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton