Vica Blochina a suferit o intervenție chirurgicală, cu anestezie totală: "Am puține emoții și sper să nu mă doară"

 Dumitrache Laura
.

Vica Blochina a fost supusă unei intervenții chirugicale, chiar înainte de marea finală Survivor România 2023. Vedeta trebuia să plece alături de ceilalți colegi de echipă în Republica Dominicană, dar a anunțat că va suferi o intervenție chirurgicală ce nu putea fi amânată. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina și-a suprins fanii cu o zi înainte, după ce a anunțat că a ajuns pe patul de spital. Astăzi, vedeta a transmis un mesaj și a spus că va fi supusă unei intervenții chirurgicale și nu a mai plecat împreună cu foștii colegi în Republica Dominicană, la marea finală Survivor România.

vicavica

Vica Blochina a oferit noi detalii legate de starea sa de sănătate și a declarat că urmează să intre în operație, fiind necesară anestezia generală. Fosta balerină a mai spus că această operație are legătura cu îmbunătățirea aspectului fizic.

Citește și: Din ce câștigă bani Vica Blochina: „Acum 2 ani făceam între 20.000 și 40.000 de euro”

Citește și:Vica Blochina susține că Victor Pițurcă a încercat să o convingă să renunțe la copil, când era însărcinată: 'M-a chinuit. Am câștigat pensie alimentară de 10.000 de euro, dar…'

Citește și:Ce a făcut Flavius Nedelea imediat după despărțirea de Anamaria Prodan. Afaceristul a luat o decizie surprinzătoare

Citește și:Antrenorul Patrick Mouratoglou, reacție dură după noile acuzații care i se aduc Simonei Halep în scandalul de dopaj: „Cer ITIA să înceteze această hărţuire!'

Vica Blochina a suferit o intervenție chirurgicală, cu anestezie totală

Vica Blochina s-a afișat pe rețelele de socializare într-o ipostază surprinzătoare. Fosta concurentă de la Survivor România și-a anunțat fanii că va suferi o nouă intervenție chirurgicală. Vedeta s-a filmat cu perfuzia la mână, când se afla direct pe patul de spital. Vica Blochina a mărturisit că se află la un spital privat și că urmează să facă o operație, dar fără a oferi mai multe detalii.

Așa luni cu voie bună și cu vreme superbă! Am plecat spre spitalul privat, pentru că am de făcut o intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, așa că am nevoie să-mi urați baftă. Despre ce este vorba vă povestesc imediat după ce ajung la spital, mai am puțin, pe la 9 dimineața cred că intru în operație', a mărturisit vedeta pe InstaStory.

Vica Blochina: „Sunt pregătită pentru anestezia generală”

Ulterior, Vica Blochina a mai postat pe Instagram câteva clipuri video în care făcea turul camerei de spital. Vedeta a mai spus că prietenii au sfătuit-o să nu apeleze la această intervenție chirugicală. Chiar și așa, Vica Blochina a decis să facă acest lucru.

„Aștept să vină doctorii să mă ducă în sala de operați. Iar acum stau cu perfuzie. Sunt pregătită pentru anestezia generală și de abia acum am început să am puține emoții. Sper să nu mă doară. Nu o să vă zic acum ce intervenție fac, o să vă povestesc următoarele zile, dar voi da tag-ul doctorului și veți înțelege cam despre ce este vorba. Nu m-au încurajat prietenii, au râs puțin de mine, dar eu chiar am simțit nevoia să fac această intervenție', a mai spus Vica.

Vica Blochina nu a mai plecat la finala Survivor România

Peste câteva zile, Survivor România 2023 va ajunge la final, iar toți concurentii sezonului s-au întors în Republica Dominicană pentru a fi alături de finaliști. În această dimineață, concurenții au zburat spre jungla dominicană, dar Vica Blochina nu a reușit să plece alături de ei. Vedeta și-a anunțat urmăritorii din mediul online că se va opera și nu va ajunge în Republica Dominicană.

Chiar și așa, Vica Blochina le-a urat succes colegilor săi. Marea finală de la Survivor România va avea loc pe data de 24 mai, iar câștigătorul va pleca acasă cu titlul de Survivor România și un cec în valoare de 100.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton