Cine e George Popescu de la Chefi la cuțite 2023. A fost căsătorit

 Raiciu Adriana
.

Cine e George Popescu de la Chefi la cuțite 2023. George Popescu a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați și a obținut un loc în echipe. Mai exact, concurentul face parte acum din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Iată ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine e George Popescu de la Chefi la cuțite 2023. George Popescu este unul dintre cei 21 de concurenți de la Chefi la cuțite, sezonul 11. A reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați în preselecții, iar apoi a trecut cu brio și peste proba de bootcamp. Când cei trei jurați și-au ales echipele, cel care l-a ales pe George Popescu a fost Cătălin Scărlătescu. Astfel, bărbatul face parte acum din echipa neagră.

george-popescugeorge-popescu

Cine e George Popescu de la Chefi la cuțite. George Popescu a luat pe toată lumea prin surprindere la preselecții, după ce a venit însoțit alături de fosta lui soție. Cei doi au fost într-o relație timp de nouă ani și căsătoriți timp de trei ani. Însă, au decis să meargă pe drumuri diferite, întrucât relația lor nu mai funcționa. Au decis însă să rămână prieteni după toate acestea!

Citește și: Diane Inamahoro a leșinat la „Chefi la cuțite' și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „S-a adunat oboseala, nu am…'

Citește și: Cine este Diane Roman Inamahoro de la Chefi la Cuțite. S-a născut în Africa și e căsătorită cu un român

Citește și: Romanița Iovan are un obiect de mobilier identic celui avut și de celebra Coco Chanel: „Atât de îndrăgostită sunt de ea, încât, atunci când mi-am mobilat casa…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum își împart Paula Seling și Radu Bucura timpul petrecut cu fiica lor, după divorț, și ce educație îi oferă: „Elena face și cursuri de specialitate’ / EXCLUSIV

Cine e George Popescu de la Chefi la cuțite 2023

George Popescu de la Chefi la cuțite are 35 de ani, este din București și este de profesie hairstylist. În anul 2014, concurentul din echipa lui Cătălin Scărlătescu a și câștigat un premiu acest sens, reprezentând România la acel moment. 

Totodată, a fost căsătorit timp de trei ani, însă relația cu fosta parteneră s-a terminat după ce lucrurile nu au mai funcționat între ei. Totuși, au rămas în relații bune și a pășit în preselecții alături de aceasta.

„Am avut o relație de nouă ani și am fost căsătoriți trei ani. Am rămas foarte buni prieteni și e omul pe care îl iubesc cel mai mult în momentul ăsta. (…) Este cea mai bună prietenă a mea și omul pe care o să îl iubesc toată viața', a spus George Popescu, la Chefi la cuțite.

Diana, fosta soție a lui George Popescu, a mărturisit că ea și acesta au încercat să repare lucrurile între ei, însă nu a mai fost posibil.

„Luptam amândoi pentru relație, dar ne-am dat seama că nu mai merge ', a spus Diana, fosta soție a lui George Popescu.

Chefi la cuțite 2023 – concurenți

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele.

Echipa lui Sorin Bontea e formată din: Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin Onuț, Monica PușcoiuGeorge BorșaruNina Hariton (Cuțit de aur). Ei au primit tunica roșie.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu e formată din: Amalia EsaGeorge PopescuDaniel DragomirAnaMaria IjacDumitru Paul Tudosescu (cuțitul de aur). Ei au primit tunica neagră.

Echipa lui Florin Dumitrescu e formată din: Iustin Radu CâmpeanuAndrea SabiniMariana ZinnerMihaela ZaharieaLuna MorgaciovaFlorin BorșaruLaurențiu Neamțu (cuțitul de aur). Aceștia au primit tunica gri.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton