Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a despărțit de iubit: ”Culmea singurătății”

 Dumitrache Medeea
.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu, Mihaela Coșerariu, și iubitul ei, Cătălin, și-au spus adio. Vestea a fost una surprinzătoare pentru majoritate, însă nu și pentru apropiați. Persoanele din jurul lor se așteptau ca povestea de iubire să se termine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși în urmă cu puțin timp, Mihaela Coșerariu și Cătălin erau surprinși în ipostaze tandre pe plajă, se pare că relația lor a ajuns la un sfârșit. Pentru apropiații lor vestea nu a fost deloc surprinzătoare, ci se așteptau la o despărțire, potrivit cancan.ro.

ionescu2-1ionescu2-1

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu, din nou singură

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu este din nou singură după ce relația cu iubitul ei, Cătălin, s-a terminat.

Citește și: Replica Cristinei Șișcanu pentru cei care au acuzat-o că își modifică pozele.

Citește și: Adevărul despre boala lui Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu.

Citește și: Zanni o atacă pe Elena Marin, după Survivor:

Citește și: De ce a purtat Roxana Ionescu trei rochii de mireasă, la nuntă.

Cu puțin timp în urmă, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre pe plajă și părea că sunt extraordinar de îndrăgostiți. Însă problemele mai vechi ar fi fost cele care ar fi pus capăt relației.

Cei doi și-au schimbat statusul de pe rețelele sociale. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a anunțat că este din nou singură. Pe de cealaltă parte, fostul ei iubit a fost puțin mai explicit și a lăsat și un mesaj: „Culmea singurătății: să n-ai nici fostă iubită!'.

Cătălin Șerbănescu este om de afaceri și primul bărbat cu care Mihaela s-a afișat după divorțul de Mădălin Ionescu. Cei doi au început să formeze un cuplu în urmă cu aproximativ un an și părea că se iubesc foarte mult.

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu, căsnicie de 14 ani

Mihaela Coșerariu a fost prima soție a lui Mădălin Ionescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani și au împreună doi copii, Ștefania și Filip.

În 2010, Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au despărțit. La vremea respectivă, zvonurile despre relația extraconjugală dintre el și colega sa Cristina Șișcnau țineau prima pagină a ziarelor. Omul de televiziune a negat însă că i-ar fi fost infidel soției sale pe parcursul mariajului.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început'.

Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare', spunea Mădălin Ionescu la acea vreme.

Prezentatorul TV a mărturisit că a iubit-o extrem de mult pe Mihaela, însă anumite divergențe care au părut pe parcursul timpului au dus la despărțire.

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum'.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton