Iulia Albu, primele declarații despre noua emisiune de la Antena Stars: „Aduc glamour în viața ta”

 Lăstun Ana Maria
.

După ce s-a speculat că Iulia Albu va prezenta o nouă emisiune la Antena 1, vedeta nu s-a mai abținut a oferit toate detaliile despre proiectul care va începe din luna septembrie, la Antena Stars. Se pare că vedeta își dorește să schimbe viețile oamenilor de rând, pentru că telespectatorii emisiunii vor juca un rol foarte important în noua producție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a fost invitată la Xtra Night Show, acolo unde a dezvăluit detalii în premieră despre noua emisiune care va fi difuzată la Antena Stars. 'I.A. cu stil' este cel mai nou format în care Iulia Albu își va face debutul, începând cu luna septembrie a acestui an. Criticul de modă a spus despre noua emisiune că va schimba vieți, iar motivele sunt total neașteptate.

Citește și: Cum a reacționat Adelina Pestrițu, după ce Iulia Albu a acuzat-o că își modifică pozele: „Așa face și ea?”

Citește și: Au trecut 7 ani de la divorțul de Mihai Albu, dar nu s-a spus tot. Iulia Albu: „Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Iulia Albu despre Radu, fiul lui Ștefan Bănică: 'Va frânge foarte multe inimi'

Citește și: Un puseu de curaj! Cum arată Iulia Albu fără machiaj la 40 de ani. Fanii au fost uluiți

Se pare că în noul format semnat de grupul Antena, orice persoană se poate înscrie, pentru a primi sfaturi vestimentare de la nimeni alta decât Iulia Albu. A mărturisit că toți internauții care doresc să se înscrie, pot lua legătura cu stilistul pe Instagram, iar Iulia va selecta câțiva norocoși de acolo. Cele mai amuzante, neașteptate și simpatice mesaje vor fi răsplătite cu o schimbare de look semnată de Iulia Albu.

iulia-albu-emisiune-antena-stars-8iulia-albu-emisiune-antena-stars-8

Iulia Albu, totul despre noua ei emisiune de la Antena Stars!

În noua emisiune semnată de Iulia Albu, orice persoană se poate înscrie. După ce vor fi selectați participanții, vedeta se va ocupa întru totul de look-ul lor, pentru cele mai importante evenimente. Iulia Albu este pregătită să schimbe vieți și, mai mult decât atât, să schimbe viețile celor care o vor contacta. Transformările vor putea fi urmărite începând cu luna septembrie, la Antena Stars.

'Să spui o poveste bună despre tine, să mă fascinezi, după care eu să te aleg pe tine și să aduc glamour în viața ta, să îți schimb viața. Eu zic da oricărei provocări. Trebuie să mă ascultați pe mine, că eu știu cel mai bine, este proiectul meu și al echipei mele de aici de la Antena Stars. Este vorba despre proiectul I.A cu stil, știți voi, I.A vine de la numele meu, mi s-a părut tare amuzant, e o idee foarte tare', a povestit Iulia Albu, despre noua emisiune.

Iulia Albu a vorbit despre operații estetice: are sau nu?

Mai mult, înainte ca Iulia Albu să anunțe noua emisiune pe care o va prezenta la Antena Stars, vedeta a discutat despre intervențiile chirurgicale. Destul de des de-a lungul timpului s-a zvonit că ar fi apelat la bisturiu, așa că vedeta a clarificat situația și a recunoscut modificările pe care și le-a adus.

„Operații estetice? Mmm… nu chiar, însă trebuie să vă fac o confesiune… NIMENI nu este perfect. Și de ce ar vrea cineva să fie, până la urmă? Ador suma imperfecțiunilor’ mele. Mai puțin gleznele, de care m-am ocupat și mă voi mai ocupa și niște enervante vinișoare de pe obraji, dobândite Dumnezeu știe cum. Sinceră să fiu, chiar nu îmi amintesc cum au apărut și când, ci doar că săptămana trecută am decis să scap de ele asumat și corect.

Mai am 2 ședințe până că eu și ele să ne luăm la revedere definitiv, însă începutul este al naibii de promițător. Mai trebuie să mă ocup de o rozacee sâcâitoare,din fericire nu foarte avansată, să descopăr un sport pe care îl pot face de acasă și gata, mă declar satisfacută 😂', a mărturisit Iulia Albu.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton