Mario Fresh, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Alexia Eram: „Nu ne ascundem”

 Lăstun Ana Maria
.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar în ultima perioadă internauții ar fi pariat pe despărțirea dintre cei doi! Ei bine, solistul a infirmat toate zvonurile și a mărturisit că are planuri mai serioase ca niciodată cu fiica Andreei Esca. Și da, în cazul în care vă întrebați, vorbim chiar și despre nuntă sau copii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mario Fresh a recunoscut că el și Alexia Eram au fost la un pas de despărțire. Cu toate acestea, cei doi tineri au decis să dea uitării momentele triste și și-au continuat povestea de iubire care durează de ani buni. Recent, în mediul online au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora solistul și fiica Andreei Esca și-au spus „adio!', iar Mario Fresh a clarificat întreaga situație. Printre altele, cântărețul a precizat că are gânduri serioase cu Alexia Eram, dat fiind faptul că își dorește să devină tată de tânăr și chiar să o ia de soție pe iubita lui.

Citește și: Alex Velea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Mario Fresh și Lino Golden: „Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc”

Citește și: Antonia o atacă pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh: „Zâmbetul ăla fals pe care-l forțezi…”

Citește și: Jador povestește ce s-a întâmplat în club, în noaptea în care el și Mario Fresh au fost bătuți. De ce i-au iertat pe agresori

Citește și: Abi Talent face mișto de Jador și Mario Fresh, după ce aceștia au fost bătuți pe litoral: 'Câinii mei, v-ați luat bătăiță?'

Conform celor mai recente declarații, Mario Fresh și Alexia Eram au o relație cât se poate de normală, în ciuda faptului că amândoi sunt faimoși. Cei doi au o comunicare excelentă, iar gelozia nu își are loc în relația lor. Despre Alexia Eram, Mario Fresh a spus că poate face orice, poate merge oriunde, pentru că are încredere deplină în partenera lui. Deci, nici nu se pune problema de vreo despărțire între Mario și Alexia!

mario-fresh-alexia-eram-9mario-fresh-alexia-eram-9

Mario Fresh infirmă despărțirea de Alexia Eram! Cum reușesc să se înțeleagă, după 5 ani

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.

 Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea', a spus Mario Fresh despre Alexia Eram, pentru WOWbiz.ro.

Mario, pregătit să devină tătic alături de Alexia! Își dorește nuntă

Mai mult decât atât, artistul a preluat întru totul exemplul familiei sale: părinții lui Mario s-au cunoscut la o vârstă fragedă și au adus pe lume primul copil la 21 de ani. Și el mărturisește că își dorește să fie tată tânăr și își dorește să facă nuntă cu Alexia Eram. Cu toate acestea, interpretul nu a oferit prea multe detalii cu privire la marile evenimente.

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24, pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit', a mai declarat Mario Fresh, cu privire la relația dintre el și Alexia Eram.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton