Fosta soție a lui Mădălin Ionescu iubește din nou! Are un iubit, la 10 ani de la divorț

 Oana Pantazi
.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu este din nou îndrăgostită! La 10 ani de la divorțul de omul de televiziune, Mihaela Coșerariu a decis să își refacă viața. Mai mult, aceasta a împărtășit cu prietenii virtuali și prima imagine alături de bărbatul care i-a furat inima.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihaela și Mădălin au divorțat în primăvara anului 2011, după nu mai puțin de 14 ani de mariaj, iar acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu a făcut publice prima imagine cu bărbatul de care, după cum se vede și din fotografie, este extrem de îndrăgostită.

45412822_2126723284311556_3786569126659489792_n45412822_2126723284311556_3786569126659489792_n

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu are un nou iubit

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au fost căsătoriți timp de 14 ani și au împreună doi copii. La 10 ani de la divorț, fosta soție a lui Mădălin Ionescu arată mai bine ca niciodată, iar asta se datorează, cu siguranță, și faptului că este îndrăgostită. Recent, Mihaela a postat pe Facebook o fotografie în care ea și noul ei iubit apar îmbrățișați, alături de un comentariu în care își mărturisește sentimentele față de acesta.

„Friday Im in love! Every Day is Friday! Happiness!'/'Vineri sunt îndrăgostită! În fiecare zi e vineri! Fericire”, a scris fosta soție a lui Mădălin Ionescu.

Cel care i-a furat inima Mihaelei se numește Cătălin și, conform paginii sale de socializare, este consultant în vânzări la o firmă importantă din București. Fanii au reacționat imediat, remarcând chimia dintre cei doi și s-au grăbit să-i felicite. „În sfârșit”, „Chiar vă stă foarte bine împreună, să fie într-un ceas bun!”, „Jucăm la nuntă anul ăsta!”, „Nu stiu cine e domnul, dar e fumos răăăău! rău, rău”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Mihaela pe contul de socializare.

Citește și: Cristina Șișcanu, dezvăluiri dureroase despre viața de familie: „Avem o situaţie specială. Filip e un copil care nu poate să…'

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu: „A fost dificil și dureros”. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Citește și: Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum. Fetele regretatului artist, urlete de jale la căpătâiul tatălui

Citește și: Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket: „Îmi asum nasul ăsta brăzdat”

Mădălin Ionescu: „Am iubit-o cu disperare pe Mihaela”

În 2010, Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au despărțit. La vremea respectivă, zvonurile despre relația extraconjugală dintre el și colega sa Cristina Șișcnau țineau prima pagină a ziarelor. Omul de televiziune a negat însă că i-ar fi fost infidel soției sale pe parcursul mariajului.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început. Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare.

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum”, mărturisea, la vremea respectivă, Mădălin Ionescu pentru Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton