Scandal la Survivor între Zanni și Jador după eliminarea Anei Porgras: „O va lua personal”

 Mirea Roxana
.

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România după ce a fost votată de către Jador. Vestea eliminării a luat-o prin surprindere pe Faimoasă, iar Zanni a vărsat lacrimi amare după ce aceasta și-a luat la revedere de la colegii ei. O să vrea Zanni să se răzbune acum pe Jador din cauza eliminării bunei sale prietene?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu, Blvck Matias și Asiana au fost invitați în emisiunea Teo Show și au dezbătut subiectul eliminării Anei Porgras de la Survivor România. Prietenul lui Zanni, Matias, crede că războiul de-abia acum a început, însă consideră că Jador chiar nu s-a așteptat ca acesta să fie rezultatul votului său.

z1z1

Ba mai mult, Matias a mai spus că între Zanni și Ana Porgras a existat o chimie și mai mult ca sigur Faimosul va lua personal faptul că Ana Porgras a părăsit Survivor din cauza votului lui Jador.

„Nu cred că Ana trebuia să fie mai vocală ca să știm că este un sportiv foarte bun. Cred că Jador nu a știut că acesta va fi rezultatul votului său. Acum, că e și Bogdan aici, fac o analogie. Ana și Zanni au avut o chimie toată emisiunea, ea era energia pozitivă și morală. Noi, Antonia și Velea am încercat să îl ținem sus pe Zanni mental', a spus Blvck Matias la Teo Show.

Citește și: Petiție ca să se întoarcă Ana Porgras la Survivor:”E cea mai bună concurentă!”

Citește și: Ana Porgras și Zanni de la Survivor, în ipostaze tandre, înainte să plece la Survivor.Imaginile care nu s-au văzut la TV

Citește și: Ana Porgras, înapoi la Survivor?Ipoteza lansată după eliminarea neașteptată

Citește și: Alex Bodi a fost eliberat din arest la domiciliu.Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a împăcat cu Daria Radionova

„Zanni o să simtă plecarea Anei'

Prietenul lui Zanni spune că Faimosul s-a schimbat de când este la Survivor, însă plecarea Anei Porgras își va lăsa amprenta asupra lui.

„Nu îmi place să îl văd suferind. Cred că o să ia personal. Bogdan știe, noi lucrăm împreună în studio. Eu l-aș fi votat pe Culiță, de ce pe Ana? El, de când e acolo, s-a schimbat, a evoluat, a trecut prin toate stările. Nu cred că va mai fi o discuție la nivelul ăla. (n.r. al scandalului cu Elena) Îmi doresc să își spună ce au pe suflet.

Nu pot să spun că Zanni nu o să simtă cumva plecarea Anei și că nu o să reacționeze. Cred că Zanni o să se retragă cu Sebi, o să aibă o discuție. A fost ca un leu. Are un top trei, Moroșanu, Jador și… Elena nu cred că scapă de votul lui Zanni niciodată, dar cât timp aduce puncte, Zanni stă liniștit', a spus prietenul lui Zanni', a continuat Matias.

Bogdan Mocanu îl apără pe Jador de la Survivor

Bogdan Mocanu îi ia apărarea prietenului lui, Jador, și spune că nu Faimosul este vinovat de plecarea Anei Porgras de la Survivor, ci publicul. De asemenea, și el se așteaptă ca între zanni și Jador să se încingă spiritele la Survivor.

„Nu trebuie să îi găsească nimeni scuze lui Jador, pentru că nu este el vinovat, publicul este de vină. A realizat imediat ce a făcut. Bănuiesc că totul va degenera într-un conflict.

Sunt sigur că o va lua personal, iar Jador va încerca mult timp să îi explice că nu asta a fost intenția lui. Însă, când va vedea că Zanni nu înțelege, se va scula masculul alfa din el.

Cum se poate să fie semnată această petiție, unde erau ăștia sute de mii de oameni când era vorba să o voteze? Nu cred că Jador o să îl voteze pe Zanni ca să îi arate că nu asta era intenția lui', a spus Bogdan Mocanu, potrivit fanatik.ro.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton