Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum. Fetele regretatului artist, urlete de jale la căpătâiul tatălui

 Stamen Diana
.

Nelu Ploieșteanu este înmormântat astăzi, după ce de două ori ceremonia sa a fost anulată. Trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost luat de la INML și dus la cimitir.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Artistul va fi condus pe ultimul drum și înmormântat în regim COVID-19. Conform raportului IML cu privire la rezultatul testului pentru coronavirus, acesta era încă pozitiv.

inmormantare-nelu-ploiesteanu-3inmormantare-nelu-ploiesteanu-3

Familia lui Nelu Ploieșteanu este distrusă de durere, iar fetele regretatului artist își urlă durerea la căpătâiul tatălui lor. Când sicriul cu trupul neînsuflețit al lăutarului a fost scos de la INML și pus în mașina mortuară, fetele lui Nelu Ploieșteanu au început să țipe după tatăl lor, potrivit Spynews.ro.

'Tăticule! Tată! Tatăl meu! Tăticul meu! Tatăl meu!', strigă cu durere una dintre fiicele artistului. Nelu Ploieșteanu va fi dus pentru câteva momente în casa în care a locuit, apoi va fi dus la cimitirul Străulești 2, acolo unde va fi înmormântat alături de fiul său, Mihăiță.

Pe mașină mortuară a fost pus un tablou cu poza lui Nelu Ploieșteanu. Astăzi, 7 aprilie, ziua în care artistul este condus pe ultimul drum plouă, iar potrivit superstițiilor se spune că atunci când plouă la înmormântare, decedatului îi pare rău că s-a stins din viață.

Soția lui Nelu Ploieșteanu este distrusă de durere și îi spune încontinuu că nu-l va lăsa singur. 'De ce ai plecat, mă? De ce? De ce ai plecat? De ce? Te-ai dus după băiatul nostru. Spune-i că-l iubesc. Vă iubesc și așteptați-mă că vin. Nu v-am lăsat singuri și nu te voi lăsa nici pe tine, nici pe băiat. Te iubesc! Nu vă las. O să vin cât de curând după voi. Nu vă las, nu vă las, nu vă las, că nu v-am lăsat niciodată! Nu te las, mă! Ai plecat la spital și spuneai: 'Ce fac eu fără tine'? Nu pleca!', urlă cu disperare soția artistului.

Citește și: Scandal pentru înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, din cauza protocolului COVID-19: „Nu va fi înmormântat ca un câine”

Citește și: Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu. Legiștii au stabilit cauza morții: a avut sau nu COVID?

Citește și: Ce pensie avea Nelu Ploieșteanu, după 55 de ani de muncă: „Aș muri de foame, dacă…”

Citește și: Drama vieții lui Nelu Ploieșteanu. A avut cinci copii, dar unul a murit: „Este cel mai frumos cavou din tot cimitirul”

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce organismul său nu a mai rezistat în lupta cu COVID-19. Cântărețul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală de pe data de 18 martie. După mai bine de trei săptămâni de suferință, celebrul lăutar s-a stins din viață pe patul de spital.

'Din păcate maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!', a scris pe pagina de socializare Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare.

Medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața, însă organismul său nu a mai rezistat. Nelu Ploieșteanu era internat la secția ATI de la Spitalul Floreasca.

FOTO: Facebook, Dumitru Angelescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton