Fosta iubită a lui Costi Ioniță divorțează. Și-a acuzat soțul că a vrut să o omoare

 Lupescu Anca
.

Irina Popescu, fosta iubită a lui Costi Ioniță, a luat o decizie radicală, după ce era să fie omorâtă de soțul ei.Ea a decis să divorțeze de Mihai Bizu, milionarul care ar fi vrut să o înece în jacuzzi la Mamaia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce și-a agresat soția, într-un weekend petrecut pe litoralul românesc, împotriva lui Mihai Bizu a fost emis un ordin de protecție. Astfel, milionarul nu se mai poate apropia de partenera sa de viață, la mai puțin de 100 de metri, timp de șase luni, scrie cancan.ro.

Irina Popescu a fost la un pas de moarte și a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar după această experiență, ea a luat o decizie radicală. Fosta iubită a lui Costi Ioniță nu vrea să mai aibă de-a face cu Mihai Bizu și i-a cerut divorțul. Actele au fost depuse în urmă cu câteva zile.

images-6images-6

Irina Popescu, la un pas de a fi omorâtă în Mamaia

În urmă cu aproximativ o lună, Mihai Bizu, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din București, a plecat în vacanță la mare cu soția lui, Irina Popescu.

Ziua, cei doi s-ar fi distrat într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoralul românesc, iar apoi au mers să continue petrecerea alături un prieten, la o vilă.

La un moment dat, între Mihai Bizu și Irina a fi izbucnit un conflict. Milionarul nu ar fi putut să își controleze furia și ar fi dat-o pe soția lui cu capul de marginea unui jacuzzi. Ulterior, bărbatul ar fi încercat chiar să o înece pe soția lui. Femeia a fost salvată, în ultimul moment, de prietenul care a fost martor la scenele uluitoare. 

După tot ce s-a întâmplat, Mihai Bizu și Irina ar fi revenit la hotelul unde erau cazați. În timpul nopții, femeia ar fi fost violată de soțul ei, dar a rămas în cameră până dimineață. Apoi a luat un taxi și a venit în București.

Odată ajunsă în Capitală, Irina a mers direct la Secția 15 de Poliție, unde a depus o plângere. La scurt timp după ce s-a întors de pe litoral, Irina Popescu ar fi avut nevoie de îngrijri medicale.

'Reclamantei îi este teamă de pârât și consideră că acesta reprezintă un real pericol pentru integritatea sa fizică și psihică. Arată că sunt îndeplinite condițiile legale pentru emiterea acestui ordin, din înscrisurile de la dosar rezultând că pârâtul i-a provocat reclamantei leziuni fizice destul de grave, fiind vorba despre o plagă de cuțit și nicidecum una superficială și chiar pârâtul a recunoscut că mesajele depuse la dosar reprezintă corespondența lui', se arăta în dosar, potrivit Gândul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton