A murit Pamela Hutchinson, membră a grupului The Emotions. Artista se confrunta de mai mulți ani cu probleme de sănătate

 Cica Cristina
.

Pamela Hutchinson, membră a grupului The Emotions, s-a stins din viață la 61 de ani, după o luptă grea cu boala, transmite presa internațională.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pamela Hutchinson s-a remarcat ca cea mai tânără dintr-un grup de patru surori, din care făceau parte Sheila, Wanda şi Jeanette Hutchinson.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a grupului The Emotions: „Cu tristeţe anunţăm trecerea în neființă a surorii noastre, Pamela Rose Hutchinson. Pam a cedat în fața problemelor de sănătate cu care se lupta de câțiva ani. Acum, frumoasa noastră soră va cânta printre îngerii din ceruri într-o pace perfectă. Apreciem cuvintele, fotografiile și videoclipurile pe care doriți să le postați pentru iubita noastră Pamela și, desigur, rugăciunile voastre. O viață atât de frumos trăită merită so fie amintită frumos. Te iubim, Pamela!”.

Citește și: Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani:„Eu și Bogdan am vrut să…'/ EXCLUSIV

Grupul The Emotions s-a făcut remarcat în anii 1960, în Chicago, iar surorile au cântat inițial gospel, ulterior grupul fiind luat sub aripa lui Maurice White de la Earth, Wind & Fire. Acesta a contribuit la producția a două dintre albumele lor, fiind, totodată, şi co-autor al cunoscutului single „Best of My Love'.

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire.După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

De asemenea, The Emotions a colaborat cu Earth, Wind & Fire si pentru faimoasa melodie „Boogie Wonderland' (1979), notează News.ro.

Citește și: Lidia Buble, apariție de senzație pe Instagram.Artista s-a filmat în cadă… goală!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton