Florin Salam, prima reacție după ce a fost acuzat că își bătea fosta soție: "Cred că uită cam repede tot ce am făcut pentru..."

 Oana Pantazi
.

Recent, fosta soacră a lui Florin Salam i-a adus acuzații grave acestuia, afirmând că era violent cu Fănica, fosta sa soție. Iată ce a replicat manelistul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De curând, au ieșit la lumină niște întâmplări dureroase atât pentru familia Ștefaniei, fosta soție a lui Florin Salam, cât și pentru manelist, care a fost acuzat de fosta soacră că și-a bătut soția, dar și că la scurt timp de la moartea Fănicăi, a uitat drumul spre cimitir…

Citește și: Schimbări drastice la noul sezon X Factor. Delia și Loredana vor juriza împreună emisiunea de la Antena 1

„O spărgea cu bătaia”

Conform familiei Fănicăi, fratele ei ar fi fost amenințat de sora lui Florin Salam, iar acesta ar fi sunat la Poliție în urma incidentului.

„El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia! Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge. Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-vă și faceți-o bine. Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept.

Soră-sa m-a amenințat, are un bărbat foarte puternic, îl știe toată lumea pe Fabian, bărbatul lui Nuţi. Am chemat Poliția când am auzit că mă amenință. A, tu mă ameninți! A spus să am grijă de mine să nu rămân în cărucior”, au mărturisit mama și fratele Fănicăi, pentru Antena Stars.

Citește și: Jador și Mario Fresh, bătuți în parcarea unui club din Mamaia: „Aduceți săbiile din mașină!”. Alexia Eram, de față în momentul conflictului. Cum se simt acum cei doi artiști

„Florin Salam a luat foc…”

Deși artistul nu a făcut încă o declarație oficială, apropiați de-ai acestuia au povestit pentru wowbiz.ro cum a reacționat Florin Salam în urma atacurilor venite din partea familiei fostei sale soții.

„Florin Salam a luat foc când a văzut interviul cu cei doi. Era foarte supărat că se spun asemenea lucruri despre el și că cineva ar putea sugera că Fănica nu a fost în inima lui tot timpul. Zicea de mama Fănicăi și de fratele ei <>. Dar, până la urmă, deși a vrut să îi sune, a renunțat, și-a dat seama că, de fapt, ei fac scandal din alte interese, nu pentru a face dreptate”, a mărturisit un apropiat de-al lui Florin Salam pentru sursa citată.

a98fc4d10a7b4ac0ddce39c765d080ee-xl-612×400-1-1024×614-2a98fc4d10a7b4ac0ddce39c765d080ee-xl-612×400-1-1024×614-2

Artistul s-a ponderat însă, menționând că nu-și dorește ca acest scandal să continue și, mai mult, s-a oferit să le sară în ajutor fostelor sale rude, chiar dacă acestea l-au denigrat în presă.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! Iubita rusoaică e istorie

'Florin Salam nu vrea să le dea apă la moară, să se contrazică public cu ei. Le-a transmis oricum că, dacă au nevoie de ceva, îl pot căuta pe el, că îi ajută cu drag, nu e nevoie să facă circ pe la televizor', a mai spus persoana din anturajul lui Florin Salam pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton