Mihai Albu a mers cu poliția la ușa Iuliei Albu pentru a-și vedea fetița. Designerul i-a făcut plângere penală: „Au fost mai mulți martori și vor apărea reacții”

 Lupescu Anca
.

Conflictul dintre Mihai și Iulia Albu continuă să ia amploare. De data aceasta, Mihai Albu a decis să meargă acasă la fosta soție cu Poliția, asta pentru că, susține el, Iulia nu îi dă voie să o vadă pe Mikaela. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Printr-un mesaj publicat pe contul său de Facebook, Mihai Albu a transmis public că a fost nevoit să meargă acasă la fosta soție cu poliția, pentru a-și vedea fetița, pe Mikaela. El susține că au fost și martori, motiv pentru care a ținut să lămurească anumite lucruri:

„Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac următoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela. Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului. Avocat Oana Anghel'

Iulia Albu spune că niciodată nu i-a interzis designerului să își vadă fetița

Iulia Albu însă, a declarat de multe, multe ori că nu i-a interzis niciodată lui Mihai Albu să o vadă pe Mikaela. Cât despre situația cu poliția povestită de designer, Iulia Albu a mărturisit că nu era acasă la momentul cu pricina, conform unor surse citate de Libertatea. 

Iulia Albu a declarat, cu ceva timp în urmă, că: fostul meu soț nu dorește să își vadă propriul copil. Au fost luni de zile în care am dus-o pe Mika și el nu am vrut să o vadă, a zis că trebuie să aibă grijă de mama sa și a refuzat să o vadă.'

La rândul său, Mihai Albu susține că Mika mi-a spus că îi e frică să vină la mine că sunt bolnav. Copilul m-a refuzat în ultimele două luni pe motiv că sunt bolnav, pe motiv că mă duc la serviciu; da, m-am dus la serviciu, am oameni în șomaj tehnic.'

„Stimabila a declarat că nu-mi va da copilul pe motiv că încă mă duc la serviciu și se teme că aș putea-o infecta cu virusul Covid-19. Mă întreb, stimabila de ce se duce la serviciu și se expune aceluiași virus și apoi se duce acasă la copil?', s-a plâns Mihai Albu.

6031225160312251

„Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit. Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul iar el refuză spunând că ne batem joc de el și că el nu are timp. El ar vrea sa o vadă doar la el acasă unde sta câte 8 ore pe tabletă și practic nu îl deranjează. În această perioadă o poate vedea strict în fața blocului unde se pot juca și 3 ore, dar na, asta presupune un efort pentru el, din câte ințeleg', i-a dat Iulia replica.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton