Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea în care Jador și Mario Fresh au fost bătuți. Conflictul începuse cu o seară înainte, dintr-un motiv stupid

 Lupescu Anca
.

Vestea că Mario Fresh și Jador au fost bătuți într-un club din Mamaia a fost luat prin surprindere shobizul românesc. Cei doi se aflau la mare, acolo unde Mario Fresh era împreună cu iubita lui, Alexia Eram, cu Jador, Lino Golden, dar și alte vedete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

S-au luat la bătaie pentru o masă în club

Polițiștii au făcut precizări despre acest conflict, iar surse judiciare au declarat pentru wowbiz.ro că Jador și celalalte persoane din gașcă ar fi avut o ceartă pe o masă din club cu un alt grup. Fiecare dintre grupuri voia să obțină cea mai bună masă, motiv pentru care s-ar fi iscat un scandal. 

Conflictul nu s-a încheiat violent, în prima seară, însă în seara următoare, cele două grupuri s-ar fi reîntâlnit în parcarea unui local. Jador și-a amintit conflictul și s-a iscat un scandal monstru, spun sursele citate. 

La fața locului au venit ambulanțe, dar și poliția, însă nu a fost necesară intervenția medicilor. 

Jador, Mario Fresh și Alexa Eram au mers la secție pentru a depune plângere penală împotriva grupului cu care s-ar fi certat. 

Cântărețul a rămas și cu urme după scandal. Jador a postat o fotografie în care se vede cum are ochiul umflat și o vânătaie în zona cearcănelor, de la pumnul încasat. 

El a vorbit despre conflict și a declarat că i se pare trist felul în care artiștii sunt tratați în România.

„„Este foarte trist cum sunt tratați artiștii în România! În momentele în care vor sa se bucure de viata lor privata, ei au parte de oameni cu fel de fel de frustrări care își manifesta neputință lor pe altcineva. Cel mai grav însă nu mi se pare faptul ca am luat un pumn, cel mai urat a fost ca totul s-a întâmplat în fata persoanelor care te iubesc, fiindcă eu întreaga seara, am făcut poze, am vorbit și i-am tratat cu respect pe mulți din club, fanii mei, cei care îmi apreciază muzica. Culmea, nici nu am făcut nimic sa se ajunga aici, nici nu ii cunoșteam pe cei care ne-au agresat… Va dati seama, asa, dintr-o data, în parcare, sa vina niște necunoscuți sa te atace din senin… este dureros și dur', a declarat Jador în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

La puțin timp, a sosit și comunicatul Poliției. 

 'Poliția Română a identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului.
La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

descărcare-3-8descărcare-3-8

Polițiștii efectuează verificări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun', se arată în comunicatul oficial.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton