Cum au ajuns Ioana și Ilie Năstase de la divorț la nuntă. Mărturisiri după cununia religioasă: "Acum, poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult"

 Cica Cristina
.

Își anunțaseră divorțul, însă au ajuns în fața altarului! Ioana și Ilie Năstase au vorbit deschis despre cum s-a ajuns de la separare la căsătorie, într-un timp atât de scurt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea aștepta divorțul, mai ales că Ioana Simion depusese deja actele, însă marea supriză a fost nu doar că nu s-au mai despărțit, dar că cei doi au ajuns în fața altarului. Au făcut cununia religioasă, nași fiindu-le Ciprian Marica și Ioana Marcu.

Ioana Simion s-a schimbat la 180 de grade. În urmă cu puțin timp spunea că nu se mai înțelege cu fostul tenismen, că certurile, reproșurile și jignirile au luat locul armoniei, iar acum pare în culmea fericirii. Cel puțin asta reiese din declarațiile sale: 'Mă simt foarte bine acum pentru că a ieșit totul așa cum mi-am dorit eu. Petrecerea a avut loc în Mamaia, la un restaurant, restrâns, alături doar de câțiva prieteni', a declarat Ioana la Antena Stars.

Citește și: Anda Adam rupe tăcerea și susține că nu se teme de divorț:„Nu ajută să te minți singur. Dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană…'

La numai un an de la cununia civilă, cei doi s-au separat, nici măcar nu mai locuiau împreună, iar Ioana avea planuri pentru o nouă afacere. Îl mai ajuta pe Ilie Năstase doar când venea vorba despre cumpărături.

După mai multe încercări de a-și salva căsnicia și după numeroase discuții, varianta divorțului părea cea mai viabilă, însă… când nimeni nu se mai aștepta la o împăcare, cei doi s-au căsătorit religios.

Citește și: A murit Ovidiu Danci!Celebrul balerin de la Dansez pentru tine avea doar 39 de ani

Ioana Simion: „M-a făcut să plâng”

Ioana explicat cum s-au împăcat și cum au ajuns la o o astfel de decizie:

'La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu. Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng.

Citește și: Galerie foto Gigi Becali e în culmea fericirii. A devenit bunic de fetiță.Teodora, fiica lui, a născut un bebeluș sănătos, care a primit nota 10 la naștere: „O cheamă Maria'

Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile', a povestit Ioana Năstase.

Cadoul de nuntă primit de Ioana de la Ilie Năstase

Ioana a mai spus că, la îndemnul soțului ei, și-a luat două rochii de mireasă pentru a oficia și a șasea nuntă în Turcia. Totodată, a dezvăluit și ce cadou de căsătorie a primit de la Ilie Năstase: un teren la malul mării, unde să-și poată construi o casă.

Citește și: Vești bune în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară.Artista a început să își recapete mobilitatea și va fi externată

'Când am mers să îmi cumpăr rochia, mi-a spus că vrea el să îmi iau două. Le-am luat și mi-a zis că atunci când o să plecăm în Turcia, să îmbrac acea rochie, să facem și a șasea nuntă. După aceea, cadou de nuntă mi-a oferit un teren, pentru căsuța mea. Nu a fost deloc ieftin, a făcut sacrificii pentru acel teren. Știa că îmi doresc foarte mult un teren la malul mării, unde să îmi fac o căsuță după sufletul meu', a mai spus Ioana.

Ilie Năstase: „De când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță”

Ilie Năstase a explicat, la rândul lui, motivul pentru care a avut o dorință așa de ciudată, tocmai în pragul divorțului: 'Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț', a precizat Ilie Năstase.

Citește și: Daniela Crudu, aniversare atipică, la 31 de ani.A făcut petrecere la malul mării, dar fără lăutari!

În plus, fostul sportiv pare să fie pregătit și să devină tătic, mai ales că Ioana și-ar dori o fetiță.

'Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat', a mai spus Năstase.

Ioana-și-Ilie-Nastase-2Ioana-și-Ilie-Nastase-2

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton